Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας που έχει καταγγείλει τον βιασμό της σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως η αστυνομία δεν έχει ακόμη στα χέρια της τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, αλλά και πως βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη μια νέα μεγάλη έρευνα για ναρκωτικά και μαστροπεία.

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Μου έδωσαν κάτι να πιω, θυμάμαι δυο άτομα από πάνω μου»

Μία ημέρα μετά την επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη ο κ. Θεοδωρικάκος είπε πως βεβαιώνει όλους τους πολίτες ότι και στο συγκεκριμένο περιστατικό η ΕΛΑΣ διεξάγει έρευνα με επαγγελματικό τρόπο και καταθέτει στην Δικαιοσύνη όλα τα στοιχεία. Σε ότι έχει να κάνει με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης, επιβεβαίωσε πως δεν έχουν φτάσει ακόμη στα χέρια της Αστυνομίας. «Βρισκόμουν στη Θεσσαλονίκη. Δεν ήθελα να ασχοληθώ ιδιαίτερα με την υπόθεση γιατί δεν είναι η δουλειά μου. Πήγα να ενθαρρύνω τους αστυνομικούς να συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους με επαγγελματισμό, όπως την κάνουν. Ρώτησα εάν έχουν βγει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Στην Αστυνομία δεν έχουν παραδοθεί τα αποτελέσματα των εξετάσεων και σήμερα βλέπω δημοσιεύματα γι’ αυτές τις εξετάσεις. Ρωτήστε γι’ αυτό το εργαστήριο του ΑΠΘ που έχει κάνει τις εξετάσεις» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Σημείωσε ότι η Ελληνική Αστυνομία κάνει συστηματικές προσπάθειες για την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος, ενώ υπογράμμισε ότι για την υπόθεση έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για μαστροπεία και ναρκωτικά. «Εμπιστεύομαι την δουλειά της Αστυνομίας» είπε και υπογράμμισε, μεταξύ άλλων ότι όποιος κι αν είναι ο ένοχος θα πρέπει να πληρώσει χωρίς δεύτερη κουβέντα. «Η έρευνα είναι πολύ σοβαρή και είμαστε αποφασισμένοι να φτάσει μέχρι το τέλος. Όλα τα πορίσματα θα πάνε στην Δικαιοσύνη», ανέφερε.

Τέλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ.Θεοδωρικάκος είπε ότι η αντίδραση της ΕΛΑΣ στην υπόθεση ήταν άμεση και επαγγελματική. «Το ότι η υπόθεση δεν είδε αμέσως το φως της δημοσιότητας δεν σημαίνει ότι η Αστυνομία δεν έκανε αυτό που έπρεπε από την πρώτη στιγμή», υπογράμμισε.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA