ΚΟΙΝΩΝΙΑ
19/01/2022 19:13

Κορονοϊός: Αρνητές του εμβολίου δημιούργησαν σελίδα γνωριμιών μόνο για… ανεμβολίαστους

Η σελίδα γνωριμιών δημιουργήθηκε με σκοπό μια ερωτική ή ακόμη και μια φιλική νέα σχέση με βασική προϋπόθεση... να μην έχει κάνει εμβόλιο ο ενδιαφερόμενος ή ενδιαφερόμενη - Απευθύνεται μόνο σε αρνητές που οι ίδιοι λέγονται «ανεμβολίαστοι»

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Κορονοϊός: Αρνητές του εμβολίου δημιούργησαν σελίδα γνωριμιών μόνο για… ανεμβολίαστους
Πηγή: shutterstock
Ανάγνωση:

Το κίνημα των αρνητών και ανεμβολίαστων στην Ελλάδα φαίνεται πως δεν σταματά τη δράση του στην καταπολέμηση του εμβολίου κατά του κορονοϊού, αλλά συνεχώς βρίσκει τρόπους να... προκαλεί την κοινή γνώμη. Οπως για παράδειγμα τη σελίδα γνωριμιών αποκλειστικά για ανεμβολίαστους που άνοιξε τις τελευταίες μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Διαβάστε ακόμη: Βόλος: Επτά μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή στη μητέρα αρνήτρια που για 1,5 χρόνο δεν έστελνε την κόρη της στο σχολείο

Video Loading...


Η ομάδα που δημιουργήθηκε στο facebook έχει σκοπό την κοινωνικοποίηση μη εμβολιασμένων μόνο με μη εμβολιασμένους, και μάλιστα, ο ιδρυτής μίλησε στο live news του MEGA για την απήχηση που έχει βρει από μέλη που ήδη εγγράφηκαν. Η σελίδα γνωριμιών δημιουργήθηκε με σκοπό μια ερωτική ή ακόμη και μια φιλική νέα σχέση, αλλά πάντα με βασική προϋπόθεση... να μην έχει κάνει εμβόλιο ο ενδιαφερόμενος ή ενδιαφερόμενη.

«Έγιναν συζητήσεις με διάφορους φίλους και σκεφτήκαμε να κάνουμε μία κίνηση τέτοια. Είναι ακόμα στην αρχή, δεν ξέρουμε πώς θα πάει. Για την ώρα έχει απήχηση γιατί μέσα σε μία εβδομάδα μαζεύτηκαν 200 άνθρωποι οι οποίοι μπήκανε μέσα, βέβαια δεν γνωρίζω αν τυχόν υπάρχουν επικοινωνίες μεταξύ των μελών» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Δουλειά - σπίτι, σπίτι - δουλειά, μας έβαλαν στην απομόνωση»

Τα μέλη της ομάδας γνωριμιών του facebook, νιώθουν πως οι περιορισμοί των μέτρων τους κρατάνε μακριά από υποψήφιους νέους φίλους ή συντρόφους και έτσι αποφάσισαν να ενταχθούν σε αυτήν. «Αυτή η σελίδα στοχεύει σε γνωριμίες ανεμβολίαστων και προφανώς είναι απόρροια του κλίματος που υπάρχει ειδικά αυτήν την εποχή απομόνωσης των ανεμβολίαστων οι οποίοι έχουν κλειστεί στην ουσία στα σπίτια τους, δουλειά - σπίτι, σπίτι - δουλειά. Οπότε έχουν μειωθεί και οι δυνατότητες να γνωριστούν άνθρωποι μεταξύ τους που δεν γνωρίζονται για σχέση είτε φιλική, είτε συντροφική» ανέφερε μέλος της ομάδας.

Ο ιδρυτής της ομάδας γνωριμιών μόνο για ανεμβολίαστους καλωσορίζει τα νέα μέλη με το εξής μήνυμα: «Μετά από όλα αυτά που ζούμε και μαθαίνουμε. Θέλουμε οι όποιες επαφές μας να είναι ανεμβολίαστες και ό,τι προκύψει… Καλές γνωριμίες!».

«Δεν είμαστε αντιεμβολιαστές... απλά ανεμβολίαστοι»

«Απλά με πληροφόρησαν και θεώρησα ότι επειδή είναι και πρωτότυπη, δεν είχα ακούσει κάτι παρόμοιο να υπάρχει, με δεδομένο ότι και εγώ είμαι ανεμβολίαστος, είμαι κατά του εμβολίου του συγκεκριμένου, του covid, όχι όλων των εμβολίων. Άρα είναι λάθος η λέξη ''αντιεμβολιαστές'' κατά τη γνώμη μου, είμαστε απλά ανεμβολίαστοι» συμπλήρωσε ο ιδρυτής της σελίδας.

Στην ερώτηση αν παίζει τελικά ρόλο σε μία καινούρια γνωριμία αν έχει εμβολιαστεί ο συνομιλητής τους, τα μέλη απαντάνε: «Δεν ξέρω αν είναι ο πρώτος λόγος που θα κρίνω μία γυναίκα εγώ, αλλά θα παίξει ρόλο και αυτό, ναι, πλέον. Θα το ρωτούσα, θα ήταν από τις πρώτες ερωτήσεις που θα έκανα, δεν θα ήταν η μοναδική, δεν θα ήταν αυτή από την οποία θα έκανα την οριστική μου κρίση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΑΡΝΗΤΕΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΧΕΣΗ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ