Μενού
  • Α-
  • Α+

Το modus operandi του κυκλώματος που, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, δρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και το οποίο αποκαλύφθηκε μετά την καταγγελία της 24χρονης Γεωργίας για τον ομαδικό βιασμό της σε πολυτελές ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας, ανέλυσε μιλώντας στο Kontra 24 και τη δημοσιογράφο Αναστασία Γιάμαλη, ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, από τον λογαριασμό του οποίου στο twitter ξεκίνησαν όλα.

Όπως εξήγησε «στο κύκλωμα εμπλέκεται η ελίτ», εννοώντας ανθρώπους που προέρχονται από οικογένειες με μεγάλη οικονομική επιφάνεια και επιρροή, τόνισε πως μετά τις πρώτες του αναρτήσεις δέχθηκε σωρεία καταγγελιών από πολλές κοπέλες που έχουν πέσει θύματα του κυκλώματος ενώ ανέφερε πως έχει στα χέρια του print screen στο οποίο ένας από τους δράστες, έδινε εντολή σε κοπέλα που συνεργαζόταν μαζί τους να λειτουργήσει ως «κράχτης» για να προσεγγίσει ανυποψίαστες κοπέλες.

Είπε χαρακτηριστικά πως υπήρχαν κοπέλες οι οποίες είχαν αναλάβει τον ρόλο να εντοπίζουν και προσεγγίζουν τα υποψήφια θύματα, να κερδίζουν την εμπιστοσύνη τους και τα παρασύρουν στα νύχια των επίδοξων βιαστών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA