ΚΟΙΝΩΝΙΑ
20/01/2022 15:10

Παντελής Παντελίδης: «Οδηγούσε το τζιπ η Ευφροσύνη Κυριάκου» - Κατάθεση «βόμβα» στη δίκη από τον ιατροδικαστή

Ο ιατροδικαστής που έβαλε η οικογένεια, στην κατάθεσή του στο δικαστήριο, υποστήριξε ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν θα μπορούσε να είναι ο οδηγός του μοιραίου τζιπ. Δήλωσε, μάλιστα, «είμαι σίγουρος ότι οδηγός ήταν η Ευφροσύνη Κυριάκου, πράγμα που προκύπτει από το κάταγμά της στο βραχιόνιο οστό που εμφανίζεται στον οδηγό που δεν φοράει ζώνη»

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Παντελής Παντελίδης: «Οδηγούσε το τζιπ η Ευφροσύνη Κυριάκου» - Κατάθεση «βόμβα» στη δίκη από τον ιατροδικαστή
Πηγή: eurokinissi, NDP
Ανάγνωση:

Βέβαιος ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ, δήλωσε ο ιατροδικαστής και μάρτυρας της οικογένειας του τραγουδιστή, Αν. Θεοδωρίδης, καταθέτοντας ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου: «Ξεκάθαρα καταθέτω, είμαι 1000% σίγουρος ότι οδηγός ήταν η κυρία Ευφροσύνη Κυριάκου, πράγμα που προκύπτει από το κάταγμά της στο βραχιόνιο οστό που εμφανίζεται στον οδηγό που δεν φοράει ζώνη, λόγω του τιμονιού που κρατάει».

Διαβάστε ακόμη: Πόσα χρήματα συγκέντρωσε ο Βαλάντης στο Survivor και γιατί δεν έφυγε νωρίτερα

Κατά τον ιατροδικαστή: «Με τέτοιο ποσοστό αλκοόλης, θα καταλάβω από χιλιόμετρα ότι δεν είναι ικανός να οδηγήσει. Δεν θα μπορούσε να οδηγήσει. Δεν θα μπορούσε να βάλει το κλειδί στο αυτοκίνητο και αν το βάλει, θα πέσει μετά από δέκα μέτρα» υποστήριξε. Επιπλέον, ανέφερε ως βασικό στοιχείο που καταδεικνύει ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν οδηγούσε, είναι το ότι το μόνο ίχνος αίματος που εντοπίστηκε στον αερόσακο του συνοδηγού ανήκε στον τραγουδιστή ενώ δεν βρέθηκε κανένα ίχνος dna της Φρόσως Κυριάκου στην ίδια θέση. «Δεν μπορεί να μην υπάρξει αυτού που καθόταν στην πλευρά του συνοδηγού, ενώ έχει βρεθεί του Παντελίδη» σημείωσε.

Video Loading...

Στο δικαστήριο κατέθεσε και ο πατέρας της Φρόσως Κυριάκου, μεταφέροντας τα όσα του είπε η κόρη του για το δυστύχημα. «Στη διαδρομή έλεγαν κουβέντες και πειράγματα. Δεν θυμάται να αναπτύχθηκε ταχύτητα. Κοιτούσε το κινητό της την ώρα της σύγκρουσης. Ο Παντελίδης ανέπτυξε ταχύτητα κάποια στιγμή, ίσως πειράζοντας τη Μίνα όταν του είπε να μην τρέχει…» υποστήριξε, εξηγώντας ότι σήμερα η κατάσταση της υγείας της έχει επανέλθει: «Νοσηλεύθηκε 6 νύχτες και σήμερα έχει επανέλθει σε μεγάλο βαθμό αλλά έχει ψυχολογικά τραύματα. Δεν εργάζεται και μένει μαζί μας. Δούλεψε σε ένα προστατευμένο περιβάλλον για λίγο διάστημα περισσότερο για να ξεπεράσει τα ψυχολογικά προβλήματα».

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται τους επόμενους μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΔΙΚΗ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ