Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τραγωδία με νεκρό βρέφος: Αναυδοι οι γιατροί όταν είδαν τα εγκαύματα του μωρού

Συγκλονίζουν οι νέες πληροφορίες σχετικά με το βρέφος 15 μηνών, το οποίο κατέληξε μετά από εγκαύματα από καυτό νερό. Συγκεκριμένα το άτυχο κοριτσάκι πιθανότατα μεταφέρθηκε με αρκετές μέρες καθυστέρηση στο νοσοκομείο Παίδων, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή. Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα και η γιαγιά του παιδιού το πήγαν σε έναν ιδιωτικό παιδίατρο, προκειμένου να το εξετάσει. Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της εξέτασης, ο γιατρός κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία του παιδιού. Αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων», αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Πρώτο βίντεο από τη σουίτα του πάρτι - Κατάσχεση κινητών και νέες καταθέσεις

Οι πληροφορίες του Star αναφέρουν πως όταν οι γιατροί είδαν τα πόδια του βρέφους τα έχασαν από την εικόνα, καθώς το βρέφος είχε σημάδια. Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία, με τις αρχές να ζητούν διευκρινίσεις από την μητέρα και τη γιαγιά για το τι συνέβη στο παιδί. Η Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις για τον θάνατό του παιδιού. 

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA