Μενού
  • Α-
  • Α+

Ακόμα μία καταγγελία για πρόσκληση σε prive πάρτι έναντι χρηματικού ποσού ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος Πόπη Αναγνωστοπούλου υποστήριξε ότι δέχθηκε πρόταση για να παραστεί σε πάρτι με υψηλούς προσκεκλημένους... 

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη - Ζιώγας: «Συνελήφθη ύποπτος για μαστροπεία» - Καμία σύλληψη, λένε οι Αρχές

Η Πόπη Αναγνωστοπούλου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ανέφερε ότι δέχτηκε παρόμοια πρόταση με αυτή που είχε δεχτεί συνάδελφός της και μάλιστα από το ίδιο πρόσωπο. «Στις 27 Σεπτεμβρίου του 2019, έλαβα μήνυμα από ένα πρόσωπο το οποίο είχε στείλει ακριβώς τα ίδια μηνύματα σε άλλη συνάδελφο. Τρόμαξα πάρα πολύ όταν το είδα, κατάλαβα ότι είναι το ίδιο πρόσωπο. Ηταν ένα πρόσωπο που θα μου προσέφερε δουλειά υποδοχής, είχε έρθει από το εξωτερικό και είπε ότι θα μου έδινε 3.000 ευρώ, όλα μπροστά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ίδια δήλωσε πως δεν απάντησε στο μήνυμα, ωστόσο δεν διέγραψε το συγκεκριμένο άτομο γιατί ήθελε να παρακολουθήσει την πορεία των αναρτήσεών του. Προς έκπληξή της, είπε, έβλεπε ότι όλο αυτό το διάστημα, ο άγνωστος άνδρας δημοσίευε story με κάποιον να μετράει χρήματα, ενώ είχε και φωτογραφίες με το πρόσωπό του. Παράλληλα έκανε έκκληση σε όσες κοπέλες έτυχε να πάνε σε τέτοια prive πάρτι, να μιλήσουν για τα όσα είδαν: «Είναι πολύ σημαντικό τα κορίτσια που έπεσαν στην παγίδα και έχουν βρεθεί σε αυτά τα πάρτι να βγουν και να μιλήσουν για το τι βίωσαν. Να μάθουμε ποιοι είναι αυτοί που διοργανώνουν αυτά τα πάρτι και αν υπάρχουν περιστατικά κακοποίησης».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA