Μενού
  • Α-
  • Α+

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση καταγγελίας βιασμού σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων οι οποίες αποτελούν και στοιχείο «κλειδί» για την υπόθεση. Αναλόγως με τα αποτελέσματα θα στοιχειοθετηθούν και οι ισχυρισμοί της Γεωργίας Μπίκα και αν τυχόν της χορηγήθηκε το «χάπι του βιασμού». 

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη - Ζιώγας: «Συνελήφθη ύποπτος για μαστροπεία» - Καμία σύλληψη, λένε οι Αρχές

Αρχικά διέρρευσε πως η ανακρίτρια έλαβε τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, γεγονός που δεν έχει επιβεβαιωθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη στιγμή εκκρεμεί το αποτέλεσμα μίας ακόμη εξέτασης η οποία αφορά στο εύρος του αλκοόλ στο αίμα της Γεωργίας Μπίκα. Επίσης ο δικηγόρος της 24χρονης Γεωργίας, Αθανάσιος Ζιώγας δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει ότι παραδόθηκαν στην ανακρίτρια οι τοξικολογικές εξετάσεις και παρέπεμψε στο πρωί της Δευτέρας. «Θέλω να μιλήσω με σοβαρότητα, να πω την νομική μου άποψη. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι τέτοιο. Μέχρι εχθές στις 4 που ήμασταν στα δικαστήρια δεν υπήρχε κάτι επίσημο. Εχουν κλείσει οι υπηρεσίες. Να είστε σίγουροι πως όταν υπάρξει κάτι νέο θα σας ενημερώσω όλους. Εμπιστευόμαστε τις Αρχες», είπε και τόνισε ότι η Γεωργία «είναι συγκινημένη από την υποστήριξη που δέχεται».

Κατέθεσε η Γεωργία Μπίκα και ο μετρ 

Η Γεωργία Μπίκα κατέθεσε για δεύτερη φορά στην ανακρίτρια την Παρασκευή (21/1). Υπό την παρουσία ψυχολόγου, προσπάθησε να ανασύρει μνήμες και εικόνες για το επίμαχο βράδυ, ενώ έδωσε εγγράφως μηνύματα και κλήσεις που έχουν καταγραφεί στο κινητό της από τον μετρ. Στο μεταξύ ο μετρ Μ.Π., ο άνθρωπος που διοργάνωσε το πάρτι στο οποίο η Γεωργία Μπίκα έπεσε θύμα βιασμού, κατέθεσε το απόγευμα της Δευτέρας στο αστυνομικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης. Επειτα από τις έρευνες που έγιναν στο σπίτι του από άνδρες της Αστυνομίας, οι οποίοι κατάσχεσαν ηλεκτρονικές συσκευές, ο ίδιος πήγε για να καταθέσει όσα γνωρίζει για την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μετρ δεν έμεινε μέχρι αργά στο πάρτι, κάτι για το οποίο έχει αναφερθεί σε καταθέσεις. Στα μηνύματα που έχει στείλει ο μετρ φαίνεται να ενημερώνει την Γεωργία Μπίκα για το πάρτι και να τη ρωτά «εάν ψήνεται» ενώ μετά της δίνει οδηγίες για το πώς θα μπει στο ξενοδοχείο και τι ακριβώς θα πει στην ρεσεψιόν για να περάσει μέσα.

Ακολουθούν τέσσερις σημαντικές καταθέσεις 

Μέσα στις επόμενες μέρες θα καταθέσουν ακόμα τρεις γυναίκες και ένας άνδρας. Πρόκειται για άτομα που έμειναν μέχρι το τέλος του πρωτοχρονιάτικου πάρτι στη Θεσσαλονίκη και από τις καταθέσεις τους θα εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα για τη διασταύρωση των στοιχείων. Για παράδειγμα, ένα «τυφλό» σημείο μέχρι στιγμής (μετά τις αντικρουόμενες καταθέσεις) είναι εάν το θύμα μετά τον βιασμό, επέστρεψε στον χώρο που εξελισσόταν το πάρτι και κάθισε με την υπόλοιπη παρέα και σε ποιο χρόνο συνέβησαν αυτά. 

Η σουίτα 401 στο πολυτελές ξενοδοχείο 

Στο μεταξύ, στο φως της δημοσιότητας ήρθε από το MEGA βίντεο από την σουίτα 401 του ξενοδοχείου. Με τη μουσική να παίζει στη διαπασών, έστω και από ένα μικρού μεγέθους ηχείο -κυρίως για να μην προκληθεί αναστάτωση εν μέσω των περιοριστικών μέτρων- οι συμμετέχοντες του πάρτι ακούγονται να γελούν και να μιλούν δυνατά σε χαλαρό κλίμα, προφανώς έχοντας καταναλώσει και άφθονο αλκοόλ, που διακρίνεται από τις εικόνες. Το κλίμα ήταν εορταστικό και σίγουρα η 24χρονη δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε. Ωστόσο, μέσα σε λίγες ώρες, έζησε έναν εφιάλτη για τον οποίο ακόμη και σήμερα έχει σημαντικά κενά μνήμης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA