Μενού
  • Α-
  • Α+

Πανικός προκλήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Βούλα, καθώς ακούστηκαν πυροβολισμοί. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το συμβάν είχε πρωταγωνιστή έναν άνδρα, που φέρεται να πυροβόλησε με καραμπίνα. Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ έχει αποκλειστεί η γύρω περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader το περιστατικό έγινε στην συμβολή των οδών Ερμού και Προόδου με την Αστυνομία να σπεύδει στο σημείο και να μην βρίσκει κανέναν από τους εμπλεκόμενους στο συμβάν. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στο σημείο υπήρχε ένα πολυτελές όχημα μαύρου χρώματος, στο οποίο επέβαιναν τρεις άνδρες, μεταξύ των οποίων φέρεται να είναι κι ο ένας από τους εμπλεκόμενους στο περιστατικό.

Στο σημείο εντοπίστηκαν κηλίδες από αίμα και οι αξιωματικοί της Ασφάλειας πηγαίνουν πόρτα - πόρτα για να διαπιστώσουν αν υπήρξε κάποιος αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό, ενώ θα εξεταστεί και υλικό από κάμερες κλειστών κυκλωμάτων ασφαλείας της γύρω περιοχής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA