Μενού
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα του Σαββάτου (22/1) στην Αστυνομία καθώς οι σφαίρες άρχισαν να πέφτουν σαν «βροχή» σε μία ήσυχη γειτονιά της Βούλας, έξω από τον φούρνο στη συμβολή των οδών Ερμού και Προόδου. Μάλιστα, όπως αποτυπώνεται σε βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, άνθρωποι φαίνονται να τρέχουν πανικόβλητοι και να προσπαθούν να καλυφθούν από τα πυρά.

Οι εργαζόμενοι του φούρνου έτρεξαν στο υπόγειο για να κρυφτούν, ενώ τρία ανήλικα παιδιά, ηλικίας 12, 13 και 14 ετών είδαν τις τρομακτικές σκηνές να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια τους, με τον έναν μάλιστα εκ των δραστών να τους λέει: «Εσάς δεν θα σας πειράξουμε».

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσαν τουλάχιστον 8 πυροβολισμοί  ωστόσο, μέχρι να φτάσει η Αστυνομία που ειδοποιήθηκε από τους περίοικους, οι εμπλεκόμενοι στο συμβάν είχαν εξαφανιστεί. Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Reader, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο δράστης ή οι δράστες των πυροβολισμών διέφυγαν, όπως και οι «αντίπαλοι» εμπλεκόμενοι στο συμβάν, οι οποίοι ήταν τρεις και επιβιβάστηκαν σε πολυτελές όχημα μαύρου χρώματος, φεύγοντας από το σημείο πριν φτάσει η Αμεση Δράση. Στο σημείο, εντοπίστηκαν και κηλίδες αίματος, πιθανώς από έναν από τους επιβάτες του οχήματος.

Στο συμβάν φαίνεται πως ενεπλάκησαν 4 άτομα, τα οποία καυγάδισαν άγρια μέσα στον φούρνο και στη συνέχεια ο ένας εξ αυτών έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί. Τρεις άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από τα πυρά και βρίσκονται τώρα στο Ασκληπιείο της Βούλας. Δύο άνδρες αλβανικής υπηκοότητας έχουν τραυματιστεί από τους πυροβολισμούς, ενώ ένας Ιρακινός έχει δεχθεί γροθιές και κλωτσιές.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και παίρνουν καταθέσεις πόρτα-πόρτα από την περιοχή που έπεσαν οι πυροβολισμοί, ενώ εξετάζουν το υλικό από κάμερες ασφαλείας αλλά και διαχείρισης της κυκλοφορίας για να διαπιστώσουν αν έχουν καταγραφεί οι κινήσεις των εμπλεκομένων στο συμβάν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA