ΚΟΙΝΩΝΙΑ
22/01/2022 21:29

Βασίλης Μποτίνος: Διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ

Την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του ενάντια στον κορονοϊό δίνει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Βασίλης Μποτίνος, με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, να καταγγέλλει πως είναι διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Βασίλης Μποτίνος: Διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ
Πηγή: APimages, shutterstock
Ανάγνωση:

Μάχη με τον κορονοϊό δίνει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Βασίλης Μποτίνος, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Νίκαιας και μάλιστα έχει διασωληνωθεί. Μάλιστα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής βρίσκεται εκτός ΜΕΘ, καθώς το νοσοκομείο Νίκαιας δεν διαθέτει ΜΕΘ Covid.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, «διασωληνώθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βασίλης Μποτίνος με κορονοϊό στο νοσοκομείο Νίκαιας. Μόνο που δεν μας λένε ότι το Νοσοκομείο Νίκαιας δεν διαθέτει ΜΕΘ κορονοϊού. Έτσι είναι διασωληνωμένος σε απλή κλίνη, ευρισκόμενος σε λίστα αναμονής για ΜΕΘ τρεις ημέρες, μαζί με άλλους 10 διασωληνωμένους που βρίσκονται στη Νίκαια· οι περισσότεροι επί πολλές ημέρες».

Ο Μιχάλης Γιαννάκος σημειώνει ότι «η ειρωνεία της τύχης είναι ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και άλλοι επιχειρηματίες δώρισαν 20 κλίνες ΜΕΘ στην αρχή της πανδημίας στο νοσοκομείο Νίκαιας ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο, να μην υπάρχουν διασωληνωμένοι ασθενείς εκτός ΜΕΘ, αλλά δυστυχώς υπάρχουν πολλοί κάθε ημέρα.»

Όπως εξηγεί ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, «οι συγκεκριμένες 20 κλίνες ΜΕΘ στη Νίκαια δεν λειτούργησαν πότε για περιστατικά κορονοϊού, λόγω χωροταξικών προβλημάτων. Λειτουργούν για διασωληνωμένα γενικά περιστατικά». «Στη Νίκαια, από την αρχή της πανδημίας πέθαναν από κορονοϊό 400 ασθενείς. Να μας πουν πόσοι από τους θανόντες ήταν διασωληνωμένοι στις κλινικές σε λίστα αναμονής για ΜΕΘ και τους πρόλαβε ο θάνατος» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο κ. Γιαννάκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΠΟΕΔΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ