Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πρώτη εξέταση DNA στα ρούχα της 24χρονης που κατήγγειλε βιασμό σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη κατέδειξε βιολογικό υλικό τόσο της Γεωργίας όσο και ενός άνδρα. Ταυτόχρονα ολοκληρώθηκε η ανάλυση DNA στη σουίτα και μέσα στην εβδομάδα θα παραδοθούν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων από την Ελβετία για να προστεθούν σε αυτά του εργαστηρίου τοξικολογίας του ΑΠΘ. 

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Η Γεωργία εμπιστεύτηκε λάθος ανθρώπους, λέει φίλη της

Σύμφωνα με το MEGA, η πρώτη εξέταση DNA στα ρούχα της Γεωργίας Μπίκα έδειξε ότι στο μανίκι βρέθηκε σπερματική κηλίδα αλλά και βιολογικό υλικό στο μπροστινό τμήμα. Από την ανάλυση προέκυψε ότι το γενετικό υλικό ανήκει σε άνδρα και το βιολογικό στην ίδια και τον άνδρα. Επίσης δεν έχει εντοπιστεί αξιοποιήσιμο βιολογικό υλικό στο εσώρουχο ή το σώμα της 24χρονης που να ανήκει σε άλλο άτομο πλην τις ίδιας. 

«Καταρχάς το DNA αποτυπώνει την ταυτότητα κάποιου ανθρώπου και είναι τελείως απόλυτο και μοναδικό. Μπορεί να έχει μπλεχτεί και με 2o και με 3ο DNA στο δείγμα που έχει παρθεί. Αν είναι ένα άτομο θα είναι ένα» είπε ο γενετιστής Δρακούλης Γιαννουκάκος στο MEGA. Σε ερώτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για το DNA και αν αυτό αλλάζει αναλόγως με το αν προέρχεται από αδέρφια ή από δίδυμα αδέρφια: «αν είναι ομοζυγωτικοί δίδυμοι εκεί το DNA μοιάζει όντως πάρα πολύ, είναι σχεδόν 100% ίδιο. Αν είναι όμως από διαφορετικό ωάριο, διζυγωτικοί είναι διαφορετικό». 

Κατέθεσε η Γεωργία Μπίκα και ο μετρ 

Από την πλευρά της, η καταγγέλλουσα, Γεωργία Μπίκα, κατέθεσε για δεύτερη φορά στην ανακρίτρια την Παρασκευή (21/1). Υπό την παρουσία ψυχολόγου, προσπάθησε να ανασύρει μνήμες και εικόνες για το επίμαχο βράδυ, ενώ έδωσε εγγράφως μηνύματα και κλήσεις που έχουν καταγραφεί στο κινητό της από τον μετρ. Στο μεταξύ ο μετρ Μ.Π., ο άνθρωπος που διοργάνωσε το πάρτι στο οποίο η Γεωργία Μπίκα καταγγέλλει πως έπεσε θύμα βιασμού, κατέθεσε το απόγευμα της Δευτέρας στο αστυνομικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης. Επειτα από τις έρευνες που έγιναν στο σπίτι του από άνδρες της Αστυνομίας, οι οποίοι κατάσχεσαν ηλεκτρονικές συσκευές, ο ίδιος πήγε για να καταθέσει όσα γνωρίζει για την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μετρ δεν έμεινε μέχρι αργά στο πάρτι, κάτι για το οποίο έχει αναφερθεί σε καταθέσεις. Στα μηνύματα που έχει στείλει ο μετρ φαίνεται να ενημερώνει την Γεωργία Μπίκα για το πάρτι και να τη ρωτά «εάν ψήνεται» ενώ μετά της δίνει οδηγίες για το πώς θα μπει στο ξενοδοχείο και τι ακριβώς θα πει στην ρεσεψιόν για να περάσει μέσα.

Η σουίτα 401 στο πολυτελές ξενοδοχείο 

Στο μεταξύ, στο φως της δημοσιότητας ήρθε από το MEGA βίντεο από την σουίτα 401 του ξενοδοχείου. Με τη μουσική να παίζει στη διαπασών, έστω και από ένα μικρού μεγέθους ηχείο -κυρίως για να μην προκληθεί αναστάτωση εν μέσω των περιοριστικών μέτρων- οι συμμετέχοντες του πάρτι ακούγονται να γελούν και να μιλούν δυνατά σε χαλαρό κλίμα, προφανώς έχοντας καταναλώσει και άφθονο αλκοόλ, που διακρίνεται από τις εικόνες. Το κλίμα ήταν εορταστικό και σίγουρα η 24χρονη δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε. Ωστόσο, μέσα σε λίγες ώρες, έζησε έναν εφιάλτη για τον οποίο ακόμη και σήμερα έχει σημαντικά κενά μνήμης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA