Μενού
  • Α-
  • Α+

Καιρός: Πολύ σοβαρά είναι τα προβλήματα για τους οδηγούς στους δρόμους της Αττικής από τα χιόνια που έχει φέρει η κακοκαιρία Ελπίς. Η λεωφόρος Κατεχάκη έχει κλείσει ενώ οι μετεωρολόγοι, Κλέαρχος Μαρουσάκης και Γιάννης Καλλιάνος, κάνουν λόγο ακόμη και για αλυσίδες στο Σύνταγμα και χιονοθύελλες τις επόμενες 36 ώρες. 

Διαβάστε ακόμη: Κακοκαιρία Ελπίς: Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για τα χιόνια και την κακοκαιρία στην Ελλάδα

Η κυκλοφορία έχει επίσης διακοπεί στη λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου στην Ηλιούπολη (και στα δύο ρεύματα) από την πλατεία 28ης Οκτωβρίου προς την περιφερειακή Καρέα. Κλειστοί είναι ακόμη οι δρόμοι στην οδό Αναστάσεως στου Παπάγου από τα κοιμητήρια Παπάγου προς τον Υμηττό, στη λεωφόρο Διόνυσου από την περιοχή της Ανατολής στη Νέα Μάκρη προς Πεντέλη και στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Διακοπές της κυκλοφορίας καταγράφονται στο τμήμα των επαρχιακών οδών Oινόης - Mαγούλας και Mεγάρων - Aλεποχωρίου και σε τμήματα των λεωφόρων Φυλής και Τατοΐου.

Στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο κέντρο της Αθήνας τα αυτοκίνητα πηγαίνουν σημειωτόν λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης.

Λίγο πριν από τις 14:00 ανακοινώθηκε ότι τα ΚΤΕΛ Αττικής αναστέλλουν τα δρομολόγιά τους προς Βίλια, Ερυθρές, Ραφήνα, Λαύριο, Ωρωπό, Μέγαρα.

Καιρός: Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση λόγω της κακοκαιρίας Ελπίς

Προβλήματα με το ρεύμα έχουν αρκετές περιοχές στην Παλαιά Πεντέλη, τον Γέρακα, την Παλλήνη, το Πικέρμι, αλλά και πολλές περιοχές στα ορεινά της Εύβοιας.

Ακυρώθηκαν τουλάχιστον 20 πτήσεις στο Ελευθέριος Βενιζέλος λόγω του καιρού

Μετ' εμποδίων διεξάγονται και οι πτήσεις στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», καθώς ήδη έχουν ακυρωθεί τουλάχιστον 20 πτήσεις της Aegean. Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές του αεροδρομίου, ήδη γίνονται εργασίες εκγχιονισμού στις πίστες και αποπαγοποιήσεις στα αεροσκάφη.

Συνιστάται οι επιβάτες να προγραμματίζουν τη μεταφορά τους στο αεροδρόμιο αρκετό χρόνο πριν από το πρόγραμμα της πτήσης τους και να επιβεβαιώνουν την κατάσταση της πτήσης με την αεροπορική εταιρεία».

Προβλήματα και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Μετ’ εμποδίων διεξάγονται και τα δρομολόγια στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο (ΗΣΑΠ- Γραμμή 1 Μετρό), η κίνηση διεξάγεται στο τμήμα Πειραιάς -Ειρήνη, ενώ σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ σε εξέλιξη είναι οι εργασίες εκχιονισμού στο τμήμα Ειρήνη - Κηφισιά. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA