Μενού
  • Α-
  • Α+

Η κακοκαιρία Ελπίς έχει χτυπήσει σε ολόκληρη την Ελλάδα με τους περισσότερους πολίτες να παραμένουν καθηλωμένοι από τα χιόνια. Στο Ηράκλειο της Κρήτης, μία κάτοικος επιστράτευσε ακόμη και το κανό καγιάκ που διέθετε για να καταφέρει να διασχίσει τον δρόμο που είχε πλημμυρίσει έξω από το σπίτι της. 

Διαβάστε ακόμη: Κακοκαιρία Ελπίς: Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για τα χιόνια και την κακοκαιρία στην Ελλάδα

Συγκεκριμένα, η κυρία Κατερίνα Φραγκιαδάκη μένει στην οδό Ανδρέα Εμπειρίκου στο Ηράκλειο και στις φωτογραφίες της απεικονίζονται δρόμοι της περιοχής που έχουν μετατραπεί σε συγκρότημα από μικρές... λίμνες λόγω της κακοκαιρίας. Ετσι, η ίδια επιστράτευσε μέχρι και κανό για να διασχίσει τον δρόμο.

Όπως ανέφερε, μιλώντας στο neakriti.gr, στην περιοχή που διαμένει οι συνθήκες είναι «επιεικώς άθλιες». Μάλιστα πίσω από τη τεράστια πλημμυρισμένη από νερό λακκούβα, βρίσκονται δύο νηπιαγωγεία, ένα δημοτικό, ένα Γυμνάσιο και ένα Λύκειο. Ετσι, κάθε φορά που βρέχει, μια τυπική διαδρομή προς το σχολείο, μετατρέπεται σε γεμάτο λάσπες στίβο μάχης για γονείς και μαθητές.

«Έχουμε διαμαρτυρηθεί αμέτρητες φορές, αλλά μόνιμη απάντηση είναι η υπομονή», αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Φραγκιαδάκη. Η ίδια, διακωμωδώντας την νέα συνθήκη, αποφάσισε να διασχίσει μία από τις μικρές λίμνες με κανό καγιάκ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA