Μενού
  • Α-
  • Α+

Καιρός: Σύσταση να χρησιμοποιούν αλυσίδες οπουδήποτε και αν κινούνται οι οδηγοί απηύθυνε η Πυροσβεστική λόγω της κακοκαιρίας Ελπίς και των προβλημάτων που έχουν προκληθεί σε όλο το οδικό δίκτυο από τον καιρό και τα χιόνια. Συγκεκριμένα η Πυροσβεστική Υπηρεσία ζήτησε οι οδηγοί να τοποθετούν στα οχήματά τους αντιολισθητικές αλυσίδες ή χιονολάστιχα είτε κινούνται στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας είτε στα βόρεια προάστια.

Διαβάστε ακόμη: Κακοκαιρία Ελπίς: Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για τα χιόνια και την κακοκαιρία στην Ελλάδα

Νωρίτερα η Πυροσβεστική απηύθυνε σύσταση να κλείσουν άμεσα όλες οι είσοδοι της Αττικής Οδού. Το σχετικό αίτημα υποβλήθηκε στην διαχείριση του αυτοκινητόδρομου, ωστόσο δεν υπάρχει νεότερη πληροφόρηση για το εάν έγινε δεκτό. Να σημειωθεί ότι στην Αττική Οδό και κυρίως στο ρεύμα προς αεροδρόμιο έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων από οδηγούς που δεν μπορούν να μετακινηθούν.

Νωρίτερα στην Αττική Οδό είχαν σημειωθεί και ατυχήματα λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου. Πολλά αυτοκίνητα βγήκαν από την πορεία τους και πολλοί οδηγοί περίμεναν αρκετή ώρα για βοήθεια εν μέσω της σφοδρής χιονόπτωσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA