Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε κατάσταση συναγερμού είναι οι Αρχές με την κακοκαιρία Ελπίς να «σαρώνει» την Αττική και πολλές ακόμη περιοχές στη χώρα, προκαλώντας τεράστια προβλήματα. 

Κακοκαιρία Ελπίς: Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για τα χιόνια και την κακοκαιρία στην Ελλάδα

Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό, στις 16:30 είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί έκτακτη ενημέρωση για την εξέλιξη της κακοκαιρίας και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, από τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Στυλιανίδη, τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, το Περιφερειάρχη Αττική κ. Γιώργο Πατούλη, τον διευθυντή της ΕΜΥ κ. Θοδωρή Κολυδά και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΔΔΗΕ κ. Αναστάσιο Μάνο.

Μάλιστα, όπως ανέφερε από νωρίς το Reader, στην ενημέρωση αναμένεται να ανακοινωθεί ότι θα παρθεί το μέτρο της τηλεργασίας, όπου αυτό είναι εφικτό, προκειμένου να μην μεταβούν την Τρίτη στη δουλειά τους οι εργαζόμενοι που μπορούν να δουλέψουν από το σπίτι. Αλλωστε, και σήμερα, Δευτέρα, λόγω του καιρού, το Δημόσιο κατέβασε «ρολά» από τις 12:00 με εγκύκλιο του ΥΠΕΣ.

Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου είχε αναφέρει πως στην κυβέρνηση εξετάζουν όλα τα μέτρα λόγω του καιρού και σημασία δίνεται στο να μην κινδυνεύσει κανείς λόγω του χιονιά. «Όποιο μέτρο θεωρηθεί ότι πρέπει να πάρουμε προκειμένου να μην αντιμετωπίσουμε μεγάλα προβλήματα από την εξέλιξη της κακοκαιρίας θα αξιολογηθεί από την πολιτική προστασία και η κυβέρνηση θα πάρει τις αποφάσεις της» ήταν η χαρακτηριστική απάντηση που έδωσε ο Γιάννης Οικονόμου ερωτηθείς σχετικά κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Παράλλαηλα, σε άλλη ερώτηση για την κακοκαιρία «Ελπίς» ο κ. Οικονόμου είπε ότι «καταβάλλεται κάθε προσπάθεια το εθνικό οδικό δίκτυο και οι βασικές οδικές αρτηρίες να μείνουν ανοιχτές» με γνώμονα την ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA