Μενού
  • Α-
  • Α+

Κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσει ανοιχτές τις κεντρικές οδικές αρτηρίες και να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη πρόσβαση στα νοσοκομεία της Αθήνας, εν μέσω συνεχούς χιονόπτωσης από την κακοκαιρία Ελπίς, καταβάλλει ο Δήμος Αθηναίων.

Διαβάστε ακόμη: Κακοκαιρία Ελπίς: Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για τα χιόνια και την κακοκαιρία στην Ελλάδα

Καθώς, ωστόσο, τα καιρικά φαινόμενα εντείνονται και η νύχτα προβλέπεται εξαιρετικά δύσκολη, ο Δήμος Αθηναίων μέσω ανακοίνωσής του, απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις για τις επόμενες ώρες και μόνο εφόσον αυτές κρίνονται απολύτως αναγκαίες, να γίνονται με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ακόμα και εντός περιοχών της Αθήνας, όπου αυτό χρειάζεται.  

Εξάλλου, αυτό είχε επισημάνει νωρίτερα και ο μετεωρολόγος, Κλέαρχος Μαρουσάκης, λέγοντας πως: «Μέσα στη νύχτα η χιονο-κακοκαιρία θα γίνει ακόμη πιο βαριά με πολλές περιοχές να βάζουν πολλά εκατοστά χιονιού. Στις περιοχές που θα επηρεαστούν συμπεριλαμβάνεται και η Αττική όπου πολύ πιθανό να χρειαστούν αλυσίδες για την κίνηση των οχημάτων σε αρκετές περιοχές του νομού, πιθανόν και στο κέντρο της πόλης».

Η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων: «Ο Δήμος Αθηναίων καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσει ανοιχτές τις κεντρικές οδικές αρτηρίες και να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη πρόσβαση στα νοσοκομεία της Αθήνας, εν μέσω συνεχούς χιονόπτωσης.

Καθώς, ωστόσο, τα καιρικά φαινόμενα εντείνονται και η νύχτα προβλέπεται εξαιρετικά δύσκολη, παρακαλούνται οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις για τις επόμενες ώρες και μόνο εφόσον αυτές κρίνονται απολύτως αναγκαίες, να γίνονται με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA