ΚΟΙΝΩΝΙΑ
24/01/2022 20:23

Καιρός - Κακοκαιρία Ελπις: Ζητά συγγνώμη η Αττική Οδός σε νέα ανακοίνωσή της

Συγγνώμη για την ταλαιπωρία και τον εγκλωβισμό δεκάδων οδηγών ζήτησε με νέα ανακοίνωσή της η εταιρεία που διαχειρίζεται την Αττική Οδό - Στους δρόμους ο Στρατός για τον απεγκλωβισμό των οδηγών

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Καιρός - Κακοκαιρία Ελπις: Ζητά συγγνώμη η Αττική Οδός σε νέα ανακοίνωσή της
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Συγγνώμη για την ταλαιπωρία και τον εγκλωβισμό δεκάδων οδηγών ζήτησε με νέα ανακοίνωσή της η εταιρεία που διαχειρίζεται την Αττική Οδό. «Μόλις ολοκληρωθεί η επιχείρηση απεγκλωβισμού η εταιρεία θα τοποθετηθεί αναλυτικά για τις αποφάσεις και τις συνθήκες που οδήγησαν στα πρωτοφανή γεγονότα» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση μετά τις αντιδράσεις οδηγών που βρέθηκαν εγκλωβισμένοι σε ΙΧ εν μέσω της κακοκαιρίας Ελπίς.

Διαβάστε ακόμη: Κακοκαιρία Ελπίς: Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για τα χιόνια και την κακοκαιρία στην Ελλάδα

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει ότι πρωταρχικό και αποκλειστικό μέλημά της την παρούσα στιγμή αποτελεί ο απεγκλωβισμός και η ασφάλεια όλων των οδηγών που έχουν ακινητοποιηθεί στα δύο ρεύματα της Α.Ο. Μόλις ολοκληρωθεί η επιχείρηση απεγκλωβισμού η εταιρεία θα τοποθετηθεί αναλυτικά για τις αποφάσεις και τις συνθήκες που οδήγησαν στα πρωτοφανή γεγονότα, που η Αττική Οδός κλήθηκε να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στα 20 χρόνια λειτουργίας της.

Video Loading...

Η Αττική Οδός εκφράζει τη λύπη της και ζητά συγγνώμη από τους οδηγούς και τις οικογένειες τους για την ταλαιπωρία, με τη διαβεβαίωση ότι κάνει κάθε ανθρώπινη προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος με ασφάλεια».

Σε εξέλιξη επιχείρηση του Στρατού

Ταυτόχρονα σε εξέλιξη είναι ευρεία κινητοποίηση του Στρατού στην Αττική Οδό για να απεγκλωβιστούν οι οδηγοί που βρίσκονται καθηλωμένοι στα αυτοκίνητά τους για ώρες. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού πραγματοποιείται σε έξι εξόδους: Κηφισίας, Πεντέλης, Δουκίσσης Πλακεντίας, Παιανίας, Σπάτων, Μαραθώνος. Από το πρωί δεκάδες οδηγοί έχουν εγκλωβιστεί στην Αττική Οδό. Είναι χαρακτηριστικό πως κάποιοι από τους οδηγούς (σ.σ. συγκεκριμένη μαρτυρία έφτασε στο Reader) μην αντέχοντας άλλο την ακινησία, παράτησαν τα αυτοκίνητά τους μέσα στo τούνελ της Δουκίσσης που έχουν ακινητοποιηθεί και έφυγαν με τα... πόδια, λέγοντας πως θα πάνε να τα πάρουν όταν θα βελτιωθεί ο καιρός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΛΠΙΣ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΧΙΟΝΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ