Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγγνώμη για την ταλαιπωρία και τον εγκλωβισμό δεκάδων οδηγών ζήτησε με νέα ανακοίνωσή της η εταιρεία που διαχειρίζεται την Αττική Οδό. «Μόλις ολοκληρωθεί η επιχείρηση απεγκλωβισμού η εταιρεία θα τοποθετηθεί αναλυτικά για τις αποφάσεις και τις συνθήκες που οδήγησαν στα πρωτοφανή γεγονότα» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση μετά τις αντιδράσεις οδηγών που βρέθηκαν εγκλωβισμένοι σε ΙΧ εν μέσω της κακοκαιρίας Ελπίς.

Διαβάστε ακόμηΚακοκαιρία Ελπίς: Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για τα χιόνια και την κακοκαιρία στην Ελλάδα 

Ολόκληρη η ανακοίνωση: 

«Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει ότι πρωταρχικό και αποκλειστικό μέλημά της την παρούσα στιγμή αποτελεί ο απεγκλωβισμός και η ασφάλεια όλων των οδηγών που έχουν ακινητοποιηθεί στα δύο ρεύματα της Α.Ο. Μόλις ολοκληρωθεί η επιχείρηση απεγκλωβισμού η εταιρεία θα τοποθετηθεί αναλυτικά για τις αποφάσεις και τις συνθήκες που οδήγησαν στα πρωτοφανή γεγονότα, που η Αττική Οδός κλήθηκε να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στα 20 χρόνια λειτουργίας της.

Η Αττική Οδός εκφράζει τη λύπη της και ζητά συγγνώμη από τους οδηγούς και τις οικογένειες τους για την ταλαιπωρία, με τη διαβεβαίωση ότι κάνει κάθε ανθρώπινη προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος με ασφάλεια».

Σε εξέλιξη επιχείρηση του Στρατού

Ταυτόχρονα σε εξέλιξη είναι ευρεία κινητοποίηση του Στρατού στην Αττική Οδό για να απεγκλωβιστούν οι οδηγοί που βρίσκονται καθηλωμένοι στα αυτοκίνητά τους για ώρες. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού πραγματοποιείται σε έξι εξόδους: Κηφισίας, Πεντέλης, Δουκίσσης Πλακεντίας, Παιανίας, Σπάτων, Μαραθώνος. Από το πρωί δεκάδες οδηγοί έχουν εγκλωβιστεί στην Αττική ΟδόΕίναι χαρακτηριστικό πως κάποιοι από τους οδηγούς (σ.σ. συγκεκριμένη μαρτυρία έφτασε στο Reader) μην αντέχοντας άλλο την ακινησία, παράτησαν τα αυτοκίνητά τους μέσα στo τούνελ της Δουκίσσης που έχουν ακινητοποιηθεί και έφυγαν με τα... πόδια, λέγοντας πως θα πάνε να τα πάρουν όταν θα βελτιωθεί ο καιρός!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA