Μενού
  • Α-
  • Α+

Καιρός: Αγανάκτηση επικρατεί για τα προβλήματα που άφησε η κακοκαιρία Ελπίς στην Αττική. Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, όταν άρχισαν να πέφτουν τα πρώτα χιόνια στην Αττική (από τα βόρεια έως και τα νότια προάστια) χιλιάδες οδηγοί εγκλωβίστηκαν στους δρόμους όχι μόνο της Αττικής Οδού αλλά και στην Αγία Παρασκευή, στη λεωφόρο Κατεχάκη (τέθηκε εκτός κυκλοφορίας από νωρίς), με πολλούς να αναγκάζονται να μείνουν στο δρόμο, χωρίς νερό, χωρίς βενζίνη και κάποιους άλλους να παρατούν τα οχήματά τους στον δρόμο και να σπεύδουν σε κάποιο ξενοδοχείο για διανυκτέρευση. 

Κακοκαιρία Ελπίς: Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για τα χιόνια και την κακοκαιρία στην Ελλάδα

Στη μάχη έπεσε ο κρατικός μηχανισμός υπό τη συνδρομή του Στρατού που απεγκλώβισε εκατοντάδες άτομα και μοίρασε - όπως μπορούσε - τρόφιμα, νερά και κουβέρτες. Και η Αστυνομία, όμως, βοήθησε με τα όσα μέσα μπορούσε. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες, στις οποίες βλέπουμε αστυνομικούς της ομάδας ΟΠΚΕ να κουβαλούν στην πλάτη δύο παιδιά, μέσα στα χιόνια από την Αττική Οδό, προκειμένου να τα οδηγήσουν σε ένα ασφαλές και ζεστό μέρος. Οι αστυνομικοί, όπως μπορείτε να δείτε, κουβαλούν στην πλάτη τους τα παιδιά και προσπαθούν να τα προστατεύσουν από την κακοκαιρία Ελπίς, τα χιόνια και το κρύο.

https://twitter.com/hellenicpolice/status/1485921507285032960?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/DimosVerikios/status/1485756337204211716?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA