Μενού
  • Α-
  • Α+

Με πληρωμή από την τσέπη τους αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην 24ωρη σχεδόν ταλαιπωρία οι 40-50 επιβάτες του τρένου που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη και ήταν σταματημένο για αρκετές ώρες στην Οινόη λόγω της κακοκαιρίας Ελπίς

Κακοκαιρία Ελπίς: Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για τα χιόνια και την κακοκαιρία στην Ελλάδα

Η Οδύσσεια των επιβατών, στο τρένο της ταλαιπωρίας, όπως το αποκαλούν όσοι βρέθηκαν σε αυτό, ξεκίνησε από τις 15:00 τη Δευτέρα (24 Ιανουαρίου) και συνεχίστηκε μέχρι και το πρωί της Τρίτης. Για περισσότερες από 20 ώρες οι επιβάτες ήταν στον... αέρα, καθώς το πρωί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ τους ενημέρωσε πως πρέπει να αποχωρήσουν από το τρένο. Τους αντιπρότεινε να επιβιβαστούν σε λεωφορείο για να γυρίσουν στην Αθήνα, ωστόσο αρκετοί εξ αυτών (40-50) άτομα δεν ήθελαν να γυρίσουν, αλλά να συνεχίσουν τον προορισμό τους για το μέρος που είχαν πληρώσει.

Οι αντιδράσεις των επιβατών ήταν έκδηλες με αρκετούς να καταγγέλλουν άθλιες συνθήκες, έλλειψη φαγητού και ενημέρωσης. Μπροστά στην κάμερα κατήγγειλαν την εταιρεία, υποστήριξαν ότι δεν είχαν την παραμικρή βοήθεια, ενώ επιβάτης, στην κάμερα του ΣΚΑΪ, υποστήριξε πως υπάλληλος της εταιρείας την προέτρεψε να πάει σε διπλανά σπίτια και να χτυπήσει την πόρτα για να ζητήσει νερό! Τελικά, οι άνθρωποι που ξέμειναν, ναύλωσαν τουριστικό λεωφορείο και με δικά τους έξοδα αναχώρησαν από το σημείο λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA