Μενού
  • Α-
  • Α+

Κλειστά θα είναι τα σχολεία και την Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου, σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του Reader. Μετά την αργία και για αύριο που ανακοίνωσε ο υπουργός Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα σε Αττική, Κρήτη, Δωδεκάνησα και Κυκλάδες - λόγω της κακοκαιρίας Ελπίς και των προβλημάτων που άφησαν στο πέρασμά τους τα χιόνια - τα σχολεία, όπως αναφέρουν απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του Reader, θα παραμείνουν κλειστά και η απόφαση έχει «κλειδώσει» και θα ανακοινωθεί μέσα στην ημέρα. 

Με τους μετεωρολόγους να προειδοποιούν για τον παγετό μετά την κακοκαιρία Ελπίς, κανένας δεν θέλει να ρισκάρει να πάνε τα παιδιά στα σχολεία ούτε την Τετάρτη, καθώς η αυριανή μέρα θα είναι ακόμη πιο δύσκολη λόγω του τσουχτερού κρύου που θα επικρατεί μετά τα χιόνια. 

Η συζήτηση για τα σχολεία θα γίνει σε λίγη ώρα αλλά η απόφαση να μην ανοίξουν θεωρείται ειλημμένη και το πότε τελικά θα επιστρέψουν οι μαθητές στα θρανία θα οριστικοποιηθεί σε επόμενες συσκέψεις, ανάλογα και με τον καιρό. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA