Μενού
  • Α-
  • Α+

Η κακοκαιρία Ελπίς και τα προβλήματα που δημιούργησαν τα χιόνια είχαν ως αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», όπου συμμετείχαν ο Γιώργος Λιάγκας, ο Βαγγέλης Περρής και ο Τάσος Τεργιάκης. Λόγω της κακοκαιρίας Ελπίς που έπληξε όλη την Ελλάδα και κυρίως την Αττική, το «Πρωινό» δεν μεταδόθηκε σήμερα κι ο Γιώργος Παπαδάκης συντόνισε από το σπίτι του την εκπομπή.

Κακοκαιρία Ελπίς: Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για τα χιόνια και την κακοκαιρία στην Ελλάδα

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, βγήκε στον «αέρα» της εκπομπής για να μιλήσει για τα αντανακλαστικά που επέδειξε ο κρατικός μηχανισμός στην κακοκαιρία. 

Ξέσπασε ο Βαγγέλης Περρής που έμεινε εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό

Ο Βαγγέλης Περρής εγκλωβίστηκε στην Αττική Οδό, όπως πολλοί ακόμη οδηγοί. Ετσι, δεν άντεξε και ξέσπασε κατά του Γιώργου Πατούλη. «Ευχαριστούμε κύριε Πατούλη, να είστε καλά. Πολύ ωραία περάσαμε χθες και πολύ κουράγιο πήραμε από αυτά που μας είπατε», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής. «Είναι αλήθεια ότι σε κάθε περίπτωση για την κατάσταση χθες έπεσαν μέσα οι μετεωρολόγοι. Εμείς πιστέψαμε σε αυτούς και γι’ αυτό ακριβώς κλείσαμε και τα σχολεία», είπε ο Γιώργος Πατούλης.

Ο Βαγγέλης Περρής έβαλε τα γέλια με αυτά που άκουσε και ο Γιώργος Λιάγκας αναρωτήθηκε: «Κύριε Πατούλη, τι είναι αυτά που λέτε;». Ο Βαγγέλης Περρής στη συνέχεια απάντησε: «Δεν μπορεί να είσαι εγκλωβισμένος και να ακούς τον κ. Πατούλη να σου λέει αυτά τα πράγματα, τα οποία λέτε και τώρα. Είμαστε άνθρωποι που υποφέραμε, είχαμε πυρετό, δεν είχαμε τρόπο να αντιμετωπίσουμε αυτό που μας συνέβαινε και βγαίνατε και μιλούσατε για να πάρετε ψήφους. Δεν καταλάβατε τίποτα. Τίποτα, κύριε Πατούλη. Δεν πήρατε χαμπάρι τίποτα. Τίποτα, μηδέν! Μιλάω εκ μέρους όλων όσοι υπέφεραν χθες και άκουγαν εσάς να κάνετε φθηνή πολιτική. Αυτό συνέβη χθες, κύριε Πατούλη».

Ο Γιώργος Πατούλης είπε στη συνέχεια: «Δεν κατάλαβα το ερώτημα γιατί μετά το διάγγελμα που άκουσα πρέπει να ακούσω τι θέλετε να με ρωτήσετε». Το συγκεκριμένο σχόλιο έκανε ακόμα πιο έξαλλο τον Βαγγέλη Περρή που απάντησε: «Ειρωνεύεστε κιόλας! Θα έπρεπε να έχετε βάλει την ουρά στα σκέλια και να βγείτε να πείτε "συγγνώμη, δεν θα με ξαναδείτε, άντε γεια", αυτό θα έπρεπε να κάνετε τώρα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA