ΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/01/2022 14:20

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: 1.000 ευρώ αποζημίωση για τον εγκλωβισμό επιβατών σε τρένα στα δρομολόγια Αθήνα - Θεσσαλονίκη

O υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής ζήτησε από τη διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να καταβάλλει 1.000 ευρώ αποζημίωση στους επιβάτες δρομολογίων Αθήνα-Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη-Αθήνα. Η εταιρεία συμφώνησε

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
ΤΡΑΙΝΟΣΕ: 1.000 ευρώ αποζημίωση για τον εγκλωβισμό επιβατών σε τρένα στα δρομολόγια Αθήνα - Θεσσαλονίκη
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Η ταλαιπωρία εκατοντάδων πολιτών που εγκλωβίστηκαν στα τρένα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα αποζημιωθεί με το ποσό των 1.000 ευρώ. Υστερα από την αποζημίωση των οδηγών αυτοκινήτων που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό από τα χιόνια που έφερε η κακοκαιρία Ελπίς, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής επικοινώνησε με τη διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. (του Ομίλου Ferrovie dello Stato Italiane Group-FSI) και ζήτησε η εταιρεία να καταβάλει από 1.000 ευρώ αποζημίωση στους επιβάτες χτεσινών δρομολογίων στον άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη-Αθήνα, για τη μεγάλη ταλαιπωρία τους.

Πράγματι, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. συμφώνησε να καταβάλει από 1.000 ευρώ στους επιβάτες των αμαξοστοιχιών 885 Καλαμπάκα-Αθήνα, I/C 54 (Αθήνα-Θεσσαλονίκη), I/C 55 (Θεσσαλονίκη-Αθήνα), I/C 56 (Αθήνα-Θεσσαλονίκη) και I/C 57 (Θεσσαλονίκη - Αθήνα) ως αποζημίωση για την ταλαιπωρία που υπέστησαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΤΡΕΝΟ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ