ΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/01/2022 15:54

Σχολεία: Κλειστά και επίσημα την Τετάρτη στις περιοχές που ισχύει αργία - Τι θα γίνει με την τηλεκπαίδευση

Στα σχολεία των περιοχών που επλήγησαν από την κακοκαιρία Ελπίς δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε τηλεκπαίδευση την Τετάρτη - Τα σχολεία στις υπόλοιπες περιοχές που δεν έχουν υποστεί ζημιές από τον καιρό θα λειτουργήσουν κανονικά

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Σχολεία: Κλειστά και επίσημα την Τετάρτη στις περιοχές που ισχύει αργία - Τι θα γίνει με την τηλεκπαίδευση
Πηγή: eurokinissi
Ανάγνωση:

Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας Ελπίς την Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου, όπως έγραψε πρώτο το Reader. Στις περιοχές, μάλιστα, που επλήγησαν από την κακοκαιρία (για τις οποίες ο υπουργός Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, ανακοίνωσε ότι θα ισχύσει αργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα) δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε τηλεκπαίδευση. Εκτός από τα σχολεία, δεν θα λειτουργήσουν ούτε τα νηπιαγωγεία ούτε και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στην Αττική.

Διαβάστε ακόμη: Κακοκαιρία Ελπίς: Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για τα χιόνια και την κακοκαιρία στην Ελλάδα

Video Loading...

Τα σχολεία στις υπόλοιπες περιοχές που δεν έχουν υποστεί ζημιές από τον καιρό θα λειτουργήσουν κανονικά. Για τα σχολεία το γραφείο του γενικού γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρου Κόπτση, ανακοίνωσε:

«Λόγω της κήρυξης κατάστασης ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 26.1.2022, τηλεκπαίδευση στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά εξαιτίας της κακοκαιρίας (καθώς δεν θα υπάρχει ούτε διοικητικό προσωπικό για την τεχνική υποστήριξη της τηλεκπαίδευσης).
Στις περιοχές που δεν έχουν πληγεί, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

Για τη διενέργεια self test στις περιοχές όπου έχει ανασταλεί η λειτουργία των σχολικών μονάδων, θα δοθούν νέες οδηγίες από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΛΠΙΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ