ΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/01/2022 16:38

Λαϊκές αγορές: Κλειστές αύριο, Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, λόγω της κακοκαιρίας Ελπίς

Αναστέλλεται πλήρως η λειτουργία των λαϊκών αγορών για αύριο, Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, λόγω του χιονιά που προκάλεσε η κακοκαιρία Ελπίς - Συνεχίζεται η γενική αργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, κλειστά καταστήματα και τράπεζες

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Λαϊκές αγορές: Κλειστές αύριο, Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, λόγω της κακοκαιρίας Ελπίς
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Λόγω του χιονιά που προκάλεσε η κακοκαιρία Ελπίς, αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 αναστέλλεται πλήρως η λειτουργία των λαϊκών αγορών εντός της Περιφέρειας Αττικής. Συγκεκριμένα, με κοινή απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και της διεύθυνσης Λαϊκών Αγορών της περιφέρειας Αττικής αναστέλλεται πλήρως η λειτουργία των λαϊκών αγορών εντός της Περιφέρειας Αττικής για αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022.

Κακοκαιρία Ελπίς: Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για τα χιόνια και την κακοκαιρία στην Ελλάδα

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πωλητών Λαϊκών Αγορών δηλώνει ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα επανέλθει με σχετικές ανακοινώσεις για τις επόμενες ημέρες εφόσον υπάρξουν αλλαγές.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχει ανακοινωθεί ότι αύριο θα συνεχιστεί η γενική αργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, που ίσχυσε και σήμερα, ενώ θα παραμείνουν κλειστά καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας τα καταστήματα λιανικού εμπορίου και οι τράπεζες στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Ευβοίας.

Ταυτόχρονα η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι εξαιρούνται από τον παραπάνω κανόνα τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων για τα οποία θα ισχύει ωράριο από τις 10:00 έως και τις 18:00. Επίσης ανοικτά θα είναι τα πρατήρια καυσίμων και τα φαρμακεία σύμφωνα με το κανονικό τους ωράριο και τον προγραμματισμό των εφημεριών τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΛΠΙΣ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΤΤΙΚΗ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ