Κοινωνία

Καταγγελία από Παιανία: «36 ώρες χωρίς ρεύμα στην Παιανία, ζεσταινόμαστε με ρεσό»

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα μίλησε η κυρία Δήμητρα, κάτοικος Αγίας Μαρίνας Παιανίας, η οποία παραμένει εδώ και 36 ώρες χωρίς ρεύμα, κι όταν μάλιστα στο σπίτι της υπάρχει μωρό αλλά και ηλικιωμένη με προβλήματα

Πηγή: Eurokinissi

«Είμαστε 36 ώρες χωρίς ρεύμα κι ανάβουμε ρεσό για να ζεστάνουμε τα χέρια μας» καταγγέλλει κάτοικος της Παιανίας που δεν έχει ρεύμα εδώ και 36 ώρες λόγω των προβλημάτων που δημιούργησε η κακοκαιρία Ελπίς στο δίκτυο ηλεκτροδότησης. Αρκετές γειτονιές της βορειοανατολικής Αττικής παραμένουν ακόμα στο σκοτάδι λόγω του μεγάλου όγκου χιονιού.

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε η κυρία Δήμητρα, κάτοικος Αγίας Μαρίνας Παιανίας, η οποία παραμένει εδώ και 36 ώρες χωρίς ρεύμα, ενώ στο σπίτι της μάλιστα υπάρχει μωρό αλλά και ηλικιωμένη με προβλήματα υγείας. «Είμαστε 36 ώρες χωρίς ρεύμα, με μωρό παιδί, με ηλικιωμένη γυναίκα με προβλήματα υγείας, ανάβουμε τα ρεσό για να ζεστάνουμε τα χέρια μας.

Ο δήμος δεν έχει περάσει να ανοίξει το δρόμο, ό,τι κάνουμε μόνοι μας, φορτίζουμε τα κινητά μας στο αυτοκίνητο, και είμαστε αποκλεισμένοι 200 μέτρα από τη λεωφόρο Λαυρίου. Μέχρι χθες το απόγευμα δεν είχε ρεύμα όλη η περιοχή. Εμάς μας έχουν αφήσει στο έλεος», κατήγγειλε η κυρία Δήμητρα.

«Ανάβουμε μια σόμπα υγραερίου ίσα ίσα για να αλλάξουμε καμία πάνα. Στο δήμο Παιανίας δε σηκώνουν το τηλέφωνο. Επικοινώνησα μέσω social media με δημοτική σύμβουλο και μου είπε ότι είναι πολλά τα σημεία που δεν έχουν ρεύμα και να κάνουμε υπομονή», κατέληξε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό.

Ακολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ