Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αττική Οδός: Με φτυάρια απεγκλωβίζουν τα αυτοκίνητα

Με όλα τα μέσα οι δυνάμεις της πυροσβεστικής αλλά και οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων προσπαθούν να απεγκλωβίσουν τα οχήματα που έχουν κολλήσει στον πάγο, στην Αττική Οδό για τρίτη ημέρα. Τα μηχανήματα έχουν ανοίξει κεντρικά τον δρόμο ωστόσο τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα δεν μπορούν να φύγουν αν δεν απομακρυνθεί από γύρω τους το παγωμένο χιόνι.  Γι αυτό το λόγο έχουν επιστρατευθεί πυροσβέστες με φτυάρια στα χέρια που παράλληλα με τα βαριά οχήματα, καθαρίζουν γύρω από κάθε αυτοκίνητο ώστε να μπορέσει να φύγει.

Διαβάστε ακόμη: Αττική Οδός: 500 οχήματα παρατημένα - Τι συμβαίνει στους υπόλοιπους δρόμους

Σταδιακά αποχωρούν πολλά οχήματα που είχαν αποκλειστεί στο σημείο από το μεσημέρι της Δευτέρας και σχεδόν δύο 24ωρα μετά οι οδηγοί του μπορούν να μετακινήσεις εκτός Αττικής Οδού.

Σημειώνεται πως ανάλογα προβλήματα, με αυτοκίνητα που έχουν ακινητοποιηθεί στην άκρη του δρόμου, υπάρχει σε όλους τους κεντρικούς δρόμους στα βόρεια προάστια της Αθήνας, ενώ στις παρόδους, στις περισσότερες περιπτώσεις δεν μπορούν μετακινηθούν.

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA