ΚΟΙΝΩΝΙΑ
26/01/2022 15:47

Αγία Παρασκευή: Καθάρισαν τα χιόνια μέχρι την εκκλησία και για τον υπόλοιπο δρόμο... έχει ο Θεός!

Kάτοικοι της Αγίας Παρασκευής στέλνουν φωτογραφίες από κεντρικούς δρόμους της συνοικίας τους, όπου τα χιόνια παραμένουν στους δρόμους, όπως στον Προφήτη Ηλία, όπου οι υπεύθυνοι άνοιξαν τον δρόμο μόνο μέχρι την εκκλησία και μετά... έφυγαν

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Αγία Παρασκευή: Καθάρισαν τα χιόνια μέχρι την εκκλησία και για τον υπόλοιπο δρόμο... έχει ο Θεός!
(Πηγή: Reader.gr)
Ανάγνωση:

Αλλη μια ιστορία ελληνικής... καθημερινότητας, έρχεται στο φως της δημοσιότητας, έπειτα από καταγγελίες πολιτών για την κακή διαχείριση της κακοκαιρίας Ελπίς από τους αρμόδιους φορείς. Τα προβλήματα άπειρα και σε πάρα πολλές περιπτώσεις, δυστυχώς ακόμη και σήμερα παραμένουν άλυτα.

Διαβάστε ακόμη: Κακοκαιρία Ελπίς: Ποια εμβολιαστικά κέντρα θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη

Ετσι, κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής στην Αττική, αποφάσισαν να στείλουν φωτογραφίες από κεντρικούς δρόμους της συνοικίας τους, όπου τα χιόνια παραμένουν στους δρόμους, όπως στον Προφήτη Ηλία, όπου οι υπεύθυνοι άνοιξαν τον δρόμο μόνο μέχρι την εκκλησία και μετά έφυγαν!

Απορημένοι οι κάτοικοι προσπαθούσαν να μάθουν γιατί το υπόλοιπο μέρος του δρόμου παρέμεινε αποκλεισμένο, αλλά… μάταια! Ουδείς αναλαμβάνει την ευθύνη που κανείς δεν μπορεί να διαβεί το υπόλοιπο μέρος του δρόμου και να μετακινηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΛΠΙΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ