ΚΟΙΝΩΝΙΑ
26/01/2022 16:41

Κακοκαιρία Ελπίς: Απαγορεύεται το delivery και οι υπηρεσίες κούριερ την Πέμπτη σε Αττική και Κρήτη

Λόγω του χιονιά την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 θα απαγορεύονται οι διανομές από delivery και κούριερ, στην Περιφέρεια Αττικής και στην Κρήτη

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Κακοκαιρία Ελπίς: Απαγορεύεται το delivery και οι υπηρεσίες κούριερ την Πέμπτη σε Αττική και Κρήτη
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Αλλαγές στη λειτουργία καταστημάτων αλλά και στην εργασία πολλών πολιτών έχει φέρει η κακοκαιρία Ελπίς. Λόγω του χιονιά την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 θα απαγορεύονται οι διανομές από delivery και κούριερ, στην Περιφέρεια Αττικής και στην Κρήτη.

Διαβάστε ακόμη: Καταστήματα: Κανονικά θα λειτουργήσουν την Πέμπτη μετά την κακοκαιρία Ελπίδα - Τηλεργασία για το Δημόσιο

Επίσης την Πέμπτη και την Παρασκευή (27, 28/1) τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν δια ζώσης, αλλά με τηλεκπαίδευση και θα παραμείνουν κλειστοί οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και ατόμων με αναπηρία και τα κέντρα διημέρευσης - ημερήσιας Φροντίδας.

Επίσης την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου υπάρχει σύσταση για τηλεργασία στον ιδιωτικό τομέα όπου είναι δυνατόν, ενώ στο Δημόσιο θα υπάρξει τηλεργασία ανάλογα με τις ανάγκες των υπηρεσιών και τυχόν προβλήματα πρόσβασης. Αύριο Πέμπτη 27 και μεθαύριο 28 Ιανουαρίου, δεν θα λειτουργήσουν τα δικαστήρια ενώ δύναται να λειτουργήσουν τα καταστήματα με ωράριο 10:00 – 18:00. Για αύριο Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, δεν επιτρέπονται οι υπηρεσίες διανομής (delivery) και οι ταχυδρομικές υπηρεσίες (courier).

Αύριο Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, δεν θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένοι παιδικοί εμβολιασμοί στο mega εμβολιαστικό κέντρο Προμηθέας και στο Παίδων Πεντέλης. Οι υπόλοιποι εμβολιασμοί παιδιών, καθώς και οι εμβολιασμοί ενηλίκων θα γίνουν κανονικά. Για όσους δεν προσέλθουν σε προγραμματισμένο ραντεβού, θα σταλεί σε κάθε περίπτωση SMS για νέο ραντεβού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΛΠΙΣ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ DELIVERY ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ