ΚΟΙΝΩΝΙΑ
26/01/2022 17:31

Αττική Οδός: Μερική αποκατάσταση της κυκλοφορίας - Διέλευση χωρίς διόδια

Μερική αποκατάσταση της κυκλοφορίας στην Αττική Οδό, ανακοινώθηκε από Πολιτική Προστασία και υπουργείο Προστασίας του Πολίτη - Διέλευση χωρίς καταβολή διοδίων ανακοίνωσε η εταιρεία της Αττικής Οδού

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Αττική Οδός: Μερική αποκατάσταση της κυκλοφορίας - Διέλευση χωρίς διόδια
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Αποκαταστάθηκε μερικώς η κυκλοφορία σε τμήματα της Αττικής Οδού, όπως ανακοίνωσαν τα υπουργεία Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και Προστασίας του Πολίτη. Οπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση:

Τα υπουργεία Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και Προστασίας του Πολίτη ανακοινώνουν τη μερική αποκατάσταση της κυκλοφορίας οχημάτων στην Αττική Οδό. Συγκεκριμένα, αποδόθηκαν στην κυκλοφορία:

  • το Τμήμα της Αττικής Οδού από είσοδο Ελευσίνας έως Κόμβο Κηφισίας-Δαχτυλίδι
  • το Τμήμα της Αττικής Οδού από Κόμβο Κηφισίας-Δαχτυλίδι έως είσοδο Ελευσίνας
  • το Τμήμα της Περιφερειακής Υμηττού από τα Διόδια Κατεχάκη με κατεύθυνση τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Αττική Οδός: Χωρίς καταβολή διοδίων η διέλευση

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και η διαχειρίστρια εταιρεία της Αττικής Οδού, αναφέροντας τα τμήματα που παραμένουν κλειστά. Συγκεκριμένα, αναφέρεται: «Η Αττική Οδός σας ενημερώνει ότι από τις 17:00 σήμερα θέτει τα εξής τμήματά της σε λειτουργία:

  • Από Κατεχάκη προς Αεροδρόμιο (Περιφερειακή Υμηττού)
  • Από Κηφισίας έως Ελευσίνα
  • Από Ελευσίνα έως Κηφισίας

Η διέλευση θα γίνεται άνευ καταβολής διοδίων. Επισημαίνεται επίσης ότι η κυκλοφορία στην κατεύθυνση Αεροδρόμιο – Κατεχάκη δεν είναι εφικτή ακόμα λόγω των πολλών οχημάτων που βρίσκονται εντός του αυτοκινητόδρομου. Η πρόσβαση από το Αεροδρόμιο προς την Αθήνα θα γίνεται είτε μέσω της Λ. Λαυρίου είτε μέσω της Λ. Βάρης - Κορωπίου όπως και τώρα.

Όσον αφορά τα άλλα τμήματα της Αττικής Οδού, αυτά δεν μπορούν να τεθούν σε λειτουργία αν δεν απομακρυνθούν τα οχήματα που έχουν αφεθεί σε διάφορα σημεία του αυτοκινητόδρομου. Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες τους να έλθουν να παραλάβουν τα οχήματά τους προκειμένου να δοθούν και τα υπόλοιπα τμήματα της Αττικής Οδού σε κυκλοφορία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΔΙΟΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΛΠΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ