Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης (26/1) στην Πάτρα, όταν δύο ληστές μπήκαν σε σπίτι ηλικιωμένου και κατάφεραν να του αποσπάσουν ένα μικρό ποσό. Ωστόσο, λίγο αργότερα, η διαφυγή τους δεν κύλησε και τόσο ομαλά!

Διαβάστε ακόμη: Κακοκαιρία Ελπίς - Μελίσσια: Νεκρός ηλικιωμένος που γλίστρησε σε παγωμένο δρόμο

Η ληστεία έγινε σε σπίτι στα Ζαρουχλέικα και με τους δύο κλέφτες να έχουν σκαρφαλώσει από μια ψηλή μάντρα για να εισέλθουν αρχικά στον κήπο. Στη συνέχεια, ξύπνησαν τον 98χρονο ιδιοκτήτη που κοιμόταν και αφού τον ακινητοποίησαν εύκολα κατάφεραν να του αποσπάσουν το ποσό των 75 ευρώ. Ωστόσο, οι δύο δράστες δεν μπορούσαν να βγουν από το πίσω μέρος του σπιτιού και έτσι ζήτησαν από τον ηλικιωμένο να τους ανοίξει την κεντρική πόρτα για να φύγουν.

Ο 98χρονος λόγω προβλημάτων ακοής δεν κατάλαβε το αίτημά τους, με τους θρασύτατους ληστές να του το γράφουν σε... χαρτί. Ο ηλικιωμένος τους άνοιξε, αλλά λίγο πριν αποχωρήσουν από το σπίτι του, εκείνος τους είπε πως δεν είχε άλλα χρήματα ούτε για να αγοράσει γάλα! Οι ληστές φαίνεται πως... συγκινήθηκαν και του επέστρεψαν 5 ευρώ από το ποσό που του είχαν αρπάξει λίγο νωρίτερα.

Οι Αρχές έφτασαν στο σπίτι του 98χρονου λίγη ώρα αργότερα, όταν και κατάφερε να καλέσει την αστυνομία και ήδη γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA