Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανάμεσα στις καταγγελίες των κατοίκων στις περιοχές που χτυπήθηκαν σφοδρά από την κακοκαιρία Ελπίς είναι και ότι οι Δήμοι δεν έριξαν αλάτι στους δρόμους ώστε να μπορούν να κινηθούν ασφαλέστερα τα αυτοκίνητα αλλά και να μπορούν να μετακινηθούν οι πεζοί. Είναι ένας ένα ακόμη τομέας που η τοπική αυτοδιοίκηση φάνηκε να πιάνεται απροετοίμαστη δυσκολεύοντας ακόμη περισσότερο την κατάσταση για τους πολίτες. 

Διαβάστε ακόμη: Μαξιμιλιανός: Στήριξη χωρίς αναφορά στον Στυλιανίδη, το φτυάρι του Σκυλακάκη και οι περιπέτειες με το αλάτι

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η στήλη Μαξιμιλιανός, υπάρχει αρκετό... παρασκήνιο πίσω από τη συγκεκριμένη έλλειψη. Όπως, λοιπόν, σημειώνει λη στήλη του Reader.gr τις προηγούμενες μέρες, δήμαρχοι της Αττικής έκαναν τηλεδιάσκεψη με τον περιφερειάρχη Αττικής, τον Γιώργο Πατούλη, πριν το ξέσπασμα της κακοκαιρίας, για την προμήθεια αλατιού. Τότε, αλάτι δεν υπήρχε και ο κ. Πατούλης πρότεινε να πάνε, όσοι ήθελαν, το μεσημέρι της Δευτέρας στο Καπανδρίτι

Προχθές, έγινε νέα τηλεδιάσκεψη με δημάρχους και τον περιφερειάρχη, οι οποίοι ζήτησαν αλάτι, αλλά ο κ. Πατούλης απάντησε ότι υπάρχει πρόβλημα εφοδιασμού όλο του κράτους με αλάτι. Ουσιαστικά, δηλαδή, κάρφωσε το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας. Σταδιακά όμως το πρόβλημα λύνεται και αναμένεται να δούμε και αλάτι στους δρόμους, πέρα από τα μηχανήματα που επιχειρούν.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA