ΚΟΙΝΩΝΙΑ
27/01/2022 10:36

Δήμος Αθηναίων: Αποζημιώνει τις ζημιές στα αυτοκίνητα από πτώσεις δέντρων

Ο Δήμος Αθηναίων προχωρά στην αποζημίωση των οχημάτων που υπέστησαν ζημιές από πτώση δέντρων και βρίσκονταν σταθμευμένα είτε σε κοινόχρηστο χώρο, είτε σε οδικό δίκτυο αρμοδιότητας του Δήμου. 

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Δήμος Αθηναίων: Αποζημιώνει τις ζημιές στα αυτοκίνητα από πτώσεις δέντρων
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων, έδωσε ο Δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης, ώστε να αντιμετωπίζουν κατά προτεραιότητα, τις αιτήσεις αποζημίωσης που έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν δημότες για οχήματα που υπέστησαν ζημιές από την πτώση δέντρων και κλαδιών μετά τα χιόνια της κακοκαιρίας Ελπίς.

Διαβάστε ακόμη: Σκρέκας για την ταλαιπωρία των πολιτών: «Εξετάζουμε αποζημιώσεις για όσους έμειναν χωρίς ρεύμα»

Όπως σημειώνεται από τον Δήμο προϋπόθεση για την υποβολή των αιτήσεων είναι τα οχήματα να βρίσκονταν σταθμευμένα είτε σε κοινόχρηστο χώρο, είτε σε οδικό δίκτυο αρμοδιότητας του Δήμου. Αμέσως μετά την παραλαβή της αίτησης, η Διεύθυνση Πρασίνου θα ζητήσει από τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από σήμερα να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους προς την αρμόδια Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Αθηναίων, στη διεύθυνση [email protected] ή να απευθύνονται στη Διεύθυνση Πρωτοκόλλου του Δήμου (Λιοσίων 22 – 2ος όροφος).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΑΘΗΝΑ ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΛΠΙΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ