ΚΟΙΝΩΝΙΑ
27/01/2022 18:15

Παγκράτι: Κανένας κίνδυνος έκρηξης - Εντοπίστηκε η διαρροή του φυσικού αερίου

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν υπάρχει κίνδυνος έκρηξης, καθώς οι τεχνικοί της ΔΕΠΑ εντόπισαν αμέσως το σημείο της διαρροής, διέκοψαν την παροχή φυσικού αερίου στο συγκεκριμένο τμήμα του δικτύου και προχωρούν στην αποκατάσταση της βλάβης

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Παγκράτι: Κανένας κίνδυνος έκρηξης - Εντοπίστηκε η διαρροή του φυσικού αερίου
(πηγή: Eurokinissi)
Ανάγνωση:

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες που κάνουν τα συνεργεία της ΔΕΠΑ για να επιδιορθωθεί ο αγωγός φυσικού αερίου, από όπου προήλθε η διαρροή στη συμβολή των οδών Αινείου και Πύρρου στο Παγκράτι. Η διαρροή του φυσικού αερίου στον αγωγό έθεσε σε συναγερμό τις Αρχές, με την Πυροσβεστική και την Αστυνομία να σπεύδουν στο σημείο και να προχωρούν σε εκκένωση των κατοίκων από τις πολυκατοικίες σε απόσταση 50 μέτρων.

Διαβάστε ακόμη: Καταγγελία: Της έταζε γάμο μέσω social αλλά έστελνε τις γυμνές φωτογραφίες στον πατέρα της

Στο σημείο βρέθηκε και ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου, προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για το πρόβλημα και να συντονίσει τις ενέργειες για την παροχή κάθε βοήθειας προς τους κατοίκους που βγήκαν από το σπίτι τους. Στο σημείο βρίσκεται και συνεργείο της ΕΥΔΑΠ, καθώς οι αγωγοί των δύο εταιρειών είναι πολύ κοντά.

Video Loading...

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν υπάρχει κίνδυνος έκρηξης, καθώς οι τεχνικοί της ΔΕΠΑ εντόπισαν αμέσως το σημείο της διαρροής, διέκοψαν την παροχή φυσικού αερίου στο συγκεκριμένο τμήμα του δικτύου και προχωρούν στην αποκατάσταση της βλάβης. Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από την Αστυνομία ενώ απομακρύνθηκαν συνολικά 27 ένοικοι από τις τρεις πολυκατοικίες, δίπλα στο σημείο της διαρροής. Επίσης, παραμένουν για κάθε ενδεχόμενο σε επιφυλακή 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ