ΚΟΙΝΩΝΙΑ
27/01/2022 20:09

Ληστεία στο σπίτι της παρουσιάστριας Θάλειας Ζαγναφέρη - Το είδε live από το κινητό

Η παρουσιάστρια Θάλεια Ζαγναφέρη και ο σύζυγός της, Θεόδωρος Ασβεστάς είδαν σε... ζωντανή μετάδοση τη ληστεία που γινόταν στο σπίτι τους, μέσω εφαρμογής στο κινητό κι έπαθαν βεβαίως σοκ

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Ληστεία στο σπίτι της παρουσιάστριας Θάλειας Ζαγναφέρη - Το είδε live από το κινητό
Πηγή: Glomex
Ανάγνωση:

Η παρουσιάστρια Θάλεια Ζαγναφέρη και ο σύζυγός της, Θεόδωρος Ασβεστάς είδαν σε... ζωντανή μετάδοση τη ληστεία που γινόταν στο σπίτι τους, μέσω εφαρμογής στο κινητό.

Σύμφωνα με το MEGA ο σύζυγος της παρουσιάστριας, Θάλειας Ζαγναφέρη, Θεόδωρος Ασβεστάς, έβλεπε «ζωντανά», σε εφαρμογή στο κινητό του, τη διάρρηξη στο σπίτι του στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης, από τις κάμερες που κατέγραφαν κάθε τους κίνηση. Τόσο εκείνος όσο και η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ3 παρακολουθούσαν εξ αποστάσεως δίχως να μπορούν να κάνουν το παραμικρό, να τους «αδειάζουν» το σπίτι την Κυριακή το απόγευμα.

Video Loading...

Ο συναγερμός που είχε τοποθετήσει το ζευγάρι στο σπίτι του, χτύπησε και άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία αλλά και το ζευγάρι. Οι ληστές δεν πτοήθηκαν από τον ήχο του συναγερμού και συνέχισαν ανενόχλητοι να αρπάζουν ότι έβρισκαν μπροστά τους. «Ήταν με δυο αυτοκίνητα. Τους έβλεπα από τις κάμερες live. Κατέβηκαν 3, σήκωσαν την περίφραξη και μπήκαν μέσα. Με το που άνοιξαν την πόρτα, χτύπησε ο συναγερμός. Κατάφεραν και τον έσπασαν και μπήκαν μέσα στο σπίτι. Βρήκαν ότι πολύτιμο είχαμε και έφυγαν μέσα σε 4-5 λεπτά» ανέφερε ο Θεόδωρος Ασβεστας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΛΗΣΤΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ