Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο φάκελος με της τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται να παραδοθεί σήμερα στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε σουίτα ξενοδοχείου τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη και δεν αποκλείεται οι εξελίξεις στη συνέχεια να είναι ραγδαίες. Ο φάκελος με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων από το ελβετικό εργαστήριο της Βέρνης θα φτάσει στα χέρια της ανακρίτριας η οποία θα βγάλει το τελικό πόρισμα για το εάν ανιχνεύθηκαν και ποιες ουσίες στα ούρα της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα.

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Νέα κατάσχεση κινητών και έρευνα για ροζ βίντεο

Στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκαν άμεσα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και αφορούν όλες τις ναρκωτικές ουσίες που είναι γνωστές στην Ελλάδα. Ακόμη και αν τα αποτελέσματα από τη Βέρνη για κάποιον λόγο καθυστερήσουν, στην ανακρίτρια θα παραδοθεί η τελική έκθεση με τα αποτελέσματα του ελληνικού εργαστηρίου. Η τακτική ανακρίτρια βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους ιατροδικαστές που χειρίζονται την υπόθεση για κάθε νέο στοιχείο που προκύπτει.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», από τα πρώτα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, βρέθηκε σπερματική κηλίδα στο μανίκι της 24χρονης και βιολογικό υλικό στο εμπρόσθιο μέρος του ρούχου της. Στα εσώρουχα και τα επίμαχα σημεία του σώματός της δεν βρέθηκε υλικό.

Κατάθεση που ανατρέπει τα όσα είπε η 24χρονη

Το πρωί της Πέμπτης, ωστόσο, καταγράφηκε και η πρώτη μαρτυρία (πέρα από αυτές των ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση) που ανατρέπει τους ισχυρισμούς της 24χρονης.

Ένας από τους παρευρισκόμενους στο πάρτι κατέθεσε πως δεν αντιλήφθηκε κάτι περίεργο ή κάτι που να συνδέεται με παράνομες πράξεις!

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Θάνο Καρατσιώλη, ο συγκεκριμένος άντρας φέρεται να παρουσιάζει μία διαφορετική εκδοχή συγκριτικά με τις αναφορές της 24χρονης. «Ο πελάτης μου ήταν καθ' όλη τη διάρκεια του πάρτι στη σουίτα. Παρουσιάζει μία διαφορετική πραγματικότητα. Λέει πως είδε την 24χρονη και όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο και, όπως υποστηρίζει, δεν την αντίκρισε στην κακή κατάσταση που αναφέρει» τόνισε ο κ. Καρατσιώλης.

«Δεν είδε στο πάρτι κάτι περίεργο ή κάτι που να συνδέεται με παράνομες πράξεις» προσέθεσε σχετικά.

Τουλάχιστον άλλοι δύο παρευρισκόμενοι στο επίμαχο πάρτι έχουν πλησιάσει τον δικηγόρο, για να καταθέσουν όσα γνωρίζουν. Τα συγκεκριμένα άτομα, που είχαν προσκληθεί στο ίδιο πάρτι με την 24χρονη, φέρονται να αφηγούνται όσα συνέβησαν το ξημέρωμα της Πρωτοχρονιάς, με σημαντικές διαφορές από την αφήγηση της 24χρονης. Πάντως, τα άτομα που πέρασαν την πόρτα της σουίτας 401 φαίνεται να είναι περισσότερα από 17, καθώς πολλοί πήγαιναν για λίγη ώρα και αποχωρούσαν γρήγορα.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η έρευνα των δικαστικών αρχών συνεχίζεται σε δύο μέτωπα: Τόσο αποκλειστικά για την υπόθεση της 24χρονης όσο και για ην δράση κυκλωμάτων μαστροπείας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA