ΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/01/2022 08:42

Ματίνα Παγώνη: Αποκλεισμένη από τα χιόνια - Δεν μπορεί να πάει στο νοσοκομείο

«Έκανα μια προσπάθεια να βγω πεζή, αλλά είναι παγοδρόμια, όλοι οι δρόμοι και είναι επικίνδυνοι», τόνισε η Ματίνα Παγώνη για τον αποκλεισμό της στο Χαλάνδρι από τα χιόνια - Δεν μπορεί να παέι στο νοσοκομείο

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Ματίνα Παγώνη: Αποκλεισμένη από τα χιόνια - Δεν μπορεί να πάει στο νοσοκομείο
Πηγή: Glomex
Ανάγνωση:

Αποκλεισμένη παραμένει στο σπίτι της στο Χαλάνδρι η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, η οποία εδώ και μέρες δεν μπορεί να πάει στο νοσοκομείο. Όπως είπε παραμένει αποκλεισμένη στα σύνορα Χαλανδρίου – Πολυδρόσου, όπου είναι όλοι οι δρόμοι κλειστοί, πλην του κεντρικού οδικού άξονα. «Έκανα μια προσπάθεια να βγω πεζή, αλλά είναι παγοδρόμια, όλοι οι δρόμοι και είναι επικίνδυνοι» τόνισε και πρόσθεσε πως είναι αδύνατον να φτάσει στο νοσοκομείο όπου εργάζεται.

Video Loading...

«Συνάδελφοι που δεν μπορούσαν να φτάσουν στα σπίτια τους, έμειναν στα νοσοκομεία και έκαναν δύο και τρεις βάρδιες σερί» πρόσθεσε η Ματίνα Παγώνη, ενώ συμπλήρωσε πως με την πληρότητα των νοσοκομείων οι γιατροί και οι νοσηλευτές δεν είχαν ούτε κρεβάτι να ξεκουραστούν. «Έχουμε ολοκληρώσει νοσηλίες και δεν μπορούμε να δώσουμε εξιτήρια γιατί οι άνθρωποι δεν μπορούν να φτάσουν σπίτι τους» πρόσθεσε στο Mega. Υπογράμμισε ότι οι εφημερίες συνεχίζονται κανονικά και το προσωπικό πρέπει να βρει τρόπο να έχει διαθέσιμες κλίνες για τα νέα περιστατικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΓΩΝΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΛΠΙΣ ΧΙΟΝΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ