Μενού
  • Α-
  • Α+

Με πολύ χαμηλές αρνητικές θερμοκρασίες ξεκίνησε η Παρασκευή 28/01 στα κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας μας, με τον ισχυρότερο παγετό να σημειώνεται στη Βοιωτία, αφού η χαμηλότερη τιμή καταγράφτηκε στη Θήβα (Νέα Οδός) με -14,7 °C. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr οι οκτώ χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 28/01, παρουσιάζονται στον παρακάτω Πίνακα.    

Το διήμερο Σάββατο - Κυριακή ενδέχεται να έρθουμε αντιμέτωποι και πάλι με προβλήματα εξαιτίας των καιρικών φαινομένων. Πιο συγκεκριμένα πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν ακόμη και σε πεδινές - ημιπεδινές περιοχές ή περιοχές πολύ χαμηλού υψομέτρου προς την Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Στερεά, την Πελοπόννησο αλλά και την Εύβοια. Προς τα νότια τμήματα της χώρας μας θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές - καταιγίδες ικανές να δημιουργήσουν πλημμυρικά φαινόμενα» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μανουσάκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA