Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα ήρθε ένας κυνηγός στη Ρόδο. Ο άνδρας εντόπισε έναν ανθρώπινο σκελετό, ο οποίος ανήκει σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία σε γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων, και κάλεσε αμέσως τις Αρχές υποδεικνύοντας το σημείο που τη βρήκε. Αμέσως έσπευσαν άνδρες του τμήματος Ασφαλείας καθώς και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ για να παραλάβει τα λείψανα της γυναίκας και να τα μεταφέρει στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Ο σκελετός εντοπίστηκε σε δύσβατη περιοχή, ανάμεσα σε Ψίνθο, Μαριτσά και Καλυθιές. Σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., εξετάζεται το ενδεχόμενο, ο ανθρώπινος σκελετός να ανήκει σε 60χρονη αλλοδαπή η οποία είχε εξαφανιστεί τον Δεκέμβριο του 2020.

Επρόκειτο για μια Βρετανίδα, η οποία διέμενε τα τελευταία 15 χρόνια στην περιοχή των Καλυθιών και η οποία δεν είχε εμφανιστεί προκειμένου να πάρει τα τρόφιμα που της αναλογούσαν από τον Δήμο της Ρόδου. Για την εξαφάνισή της είχε εκδοθεί ανακοίνωση από το silver alert.

Οπως αναφέρει η rodiaki, πολλά από τα χαρακτηριστικά της γυναίκας (ύψος, χρώμα μαλλιών και ντύσιμο) κάνει τους αξιωματικούς που ασχολούνται με την υπόθεση να υποθέτουν ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο. Πλήρη επιβεβαίωση όμως θα δείξουν τα στοιχεία και οι εξειδικευμένες έρευνες που θα γίνουν τις επόμενες ώρες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA