Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγικό θάνατο βρήκε μια ηλικιωμένη γυναίκα το βράδυ του Σαββάτου ύστερα από πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου της πολυκατοικίας που διέμενε στο Κολωνάκι. Η Ελένη Παπαδοπούλου, 87 ετών βρέθηκε απανθρακωμένη μέσα στο διαμέρισμα της, όπου έμενε μόνη έχοντας για συντροφιά τις γάτες της.

Η Ελένη Παπαδοπούλου, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο στο διαμέρισμά της, ήταν σύζυγος του Γιάννη Παπαδοπούλου. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος, είχε διατελέσει υπουργός βορείου Ελλάδος από τον Ιούλιο του 1985 μέχρι τον Φεβρουάριο του 1987 στη δεύτερη διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος ήταν γιατρός και έχει πεθάνει από το 2007.

Γεννημένος στη Σαμοθράκη σπούδασε ιατρική στην Αθήνα και το Λονδίνο κι έγινε πλαστικός χειρουργός. Ο ίδιος είχε έντονη πολιτική δράση, ενώ το 1979 εντάχτηκε στο ΠΑΣΟΚ με το οποίο εκλέχτηκε βουλευτής Εβρου το 1981 και το 1985. Είχε εκτελέσει χρέη διοικητή στο Λαϊκό Νοσοκομείο, ήταν μέλος κι αντιπρόεδρος της ΚΕΑΔΕΑ, μέλος της Επιτροπής για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και σε άλλες επιτροπές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA