Μενού
  • Α-
  • Α+

Αγρια επεισόδια έλαβαν χώρα στο Πέραμα το βράδυ της Κυριακής, κλείνοντας έναν κύκλο που είχαν ανοίξει νωρίτερα ανεγκέφαλοι σε Ραφήνα και Νίκαια. Στο Πέραμα, χούλιγκαν της ΑΕΚ έκαναν «ντου» σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού με τους οργανωμένους να κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα και οι συγκρούσεις ήταν σώμα με σώμα, ενώ προκλήθηκαν και πολλές υλικές ζημιές με καμένα αυτοκίνητα.

Κάηκαν αυτοκίνητα, υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ η Αστυνομία προχώρησε σε τουλάχιστον 7 συλλήψεις.

Νωρίτερα, οπαδοί της Προοδευτικής είχαν πάει με στυλιάρια, καδρόνια και φωτοβολίδες στο κλειστό του Πλάτωνα στη Νίκαια όπου έπαιζε ο Ιωνικός με τον Απόλλωνα Πάτρας κι επιτέθηκαν σε οπαδούς των «μπλε» με αποτέλεσμα στα επεισόδια να τραυματιστούν δύο άτομα και να προκληθούν ζημιές σε αυτοκίνητα και μηχανάκια. Η Αστυνομία δεν προχώρησε σε προσαγωγές ή συλλήψεις.

Τέλος, στη Ραφήνα, οπαδοί του Εθνικού Πειραιά εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και ξυλοφόρτωσαν τον διαιτητή, που είναι κι αστυνομικός, για ένα πέναλτι που καταλόγισε υπέρ της Θύελλας Ραφήνας, η οποία νίκησε τελικά με 2-1 τους Πειραιώτες. Η Αστυνομία προχώρησε σε 2 συλλήψεις με τον έναν εκ των συλληφθέντων να είναι μόνιμος στην Αεροπορία.

Το σώμα της Αθλητικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ. έχει πολλή δουλειά όπως φαίνεται και καλείται να λάβει μέτρα για να αποφευχθούν ανάλογα περιστατικά στα επερχόμενα αθλητικά δρώμενα της χώρας, αλλά κι εκτός γηπέδων με τα «ραντεβού θανάτου» των οργανωμένων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA