Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανείπωτη είναι η θλίψη για τον νεαρό Ερμή Θεοχαρόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, κάνοντας αυτό που αγαπούσε περισσότερο. Ο νεαρός αναρριχητής είχε ανέβει στα Τζουμέρκα για να κάνει σκι και ορειβασία, ωστόσο, ίσως οι κακοί υπολογισμοί σε συνδυασμό με τον καιρό, ίσως η... κακιά στιγμή, κόστισαν στον 21χρονο ένα λάθος βήμα, το οποίο τον έριξε στον γκρεμό των 300 μέτρων, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο, βυθίζοντας στο πένθος οικογένεια και φίλους.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του, για τον οποίο η μοίρα επιφύλασσε άσχημο παιχνίδι, καθώς ήταν αυτός που εντόπισε τον γιο του νεκρό. Το προφίλ του στο facebook κλειδώθηκε ύστερα από τον αδόκητο χαμό του, όμως το Instagram είναι ανοιχτό με φίλους, γνωστούς και κόσμο που δεν τον γνώριζε, να τον αποχαιρετά με συγκινητικά μηνύματα.

Ενα εξ αυτών αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μπροστά στην ηλικία του Σύμπαντος, που είναι κάμποσα δισεκατομμύρια χρόνια, ο χρόνος ζωής κάθε ανθρώπου είναι απειροελάχιστος. Τα 75-90 χρόνια, δηλαδή... Όμως, τι βαραίνει περισσότερο? Ποια ζωή είναι πιο γεμάτη? Η ζωή των 21 μόλις χρόνων που έζησε ο φίλος μας ελεύθερος σαν αγρίμι πάνω στα βουνά, ή η ζωή των 100 χρόνων που ζει ένας αστός φυλακισμένος σε μια πολυκατοικία, νεκρός κι ας μην το ξέρει απ' την ώρα που γεννιέται μες στα τσιμέντα?»

https://www.instagram.com/p/CYwXnKbj3Z-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA