Μενού
  • Α-
  • Α+

Ομάδα ατόμων από την αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας, λίγες ώρες μετά την παρέμβαση με τρικάκια και συνθήματα στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στη Λεωφόρο Κηφισίας, έκαναν επίθεση στα γραφεία της Αττικής Οδού που βρίσκονται στην είσοδο των διοδίων της Παιανίας. Η Αστυνομία προχώρησε σε 8 συλλήψεις. Οπως μετέδωσε το Open TV η ομάδα κινήθηκε με τον γνωστό της καταδρομικό τρόπο και με βαριοπούλες προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές στην είσοδο και στα γραφεία της εταιρείας. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και ηγετικό μέλος της οργάνωσης.

Χθες, ομάδα αποτελούμενη από 20 περίπου άτομα πραγματοποίησε παρέμβαση με τρικάκια και σπρέι στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης «ως μια ελάχιστη απάντηση στην απραγία που έδειξε σε μία κρίση που γνώριζε ότι έρχεται, είχε τα μέσα να την αντιμετωπίσει, αλλά επέλεξε να μην το κάνει. Βάζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο τον κόσμο της βάσης να υποστεί μόνος του την ταλαιπωρία και την καταστροφή. Για άλλη μια φορά, το κράτος κι οι μηχανισμοί του αποδείχθηκαν, όχι απλά ανίκανοι, αλλά έδειξαν εντελώς κυνικά το βάρβαρο κι εγκληματικό πρόσωπό τους, πετώντας από δω κι από κει το μπαλάκι των ευθυνών. Οι «συγγνώμες» σας δεν μας λένε τίποτα, την αδιαφορία σας την ξέρουμε και φάνηκε, από την άμεση λαϊκή αντίδραση και προσπάθεια, πως τις κρίσεις τις αντιμετωπίζουμε και μόνοι μας, δρόμους ανοίγουμε και μόνοι μας» αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA