Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Δημήτρης Καμπουράκης μίλησε για την επίθεση με γκαζάκια που δέχτηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (1/2) στην είσοδο του σπιτιού του. Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ μιλώντας στους τηλεοπτικούς σταθμούς, είπε ότι τον έπιασαν στον ύπνο καθώς χτύπησαν τα ξημερώματα, ωστόσο, οι κινήσεις του δράστη, έχουν καταγραφεί από κάμερα κλειστού κυκλώματος. 

«Κοιμόμουν και άκουσα έναν κρότο και ένα μπαμ. Βγήκα έξω είχε πάρει φωτιά η πόρτα όλη. Ένα από τα γκαζάκια δεν είχε σκάσει», δήλωσε ο δημοσιογράφος στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε: «ευτυχώς που δεν περνούσε κανένας γιατί μπορεί να είχαμε θύματα». Παράλληλα, αποκάλυψε ότι «τον είδα από την κάμερα κλειστού κυκλώματος». Το συμβάν έγινε γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα στην είσοδο του σπιτιού του, στην Αργυρούπολη. Την ίδια στιγμή, άγνωστοι επιτέθηκαν με τον ίδιο τρόπο στο σπίτι του προέδρου των Ειδικών Φρουρών της ΕΛ.ΑΣ. Βασίλη Ντούμα στο Πεδίον του Αρεως.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA