Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) έφτασαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ. Το πόρισμα από το Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης αναμένεται να μεταφραστεί και να ενσωματωθεί στον φάκελο με όλες τις αναλύσεις που έγιναν στο εργαστήριο του ΑΠΘ για τα φάρμακα και τα ναρκωτικά που είναι γνωστά στην ελληνική αγορά.

Την ίδια ώρα, η ανακρίτρια συνεχίζει να λαμβάνει μαρτυρικές καταθέσεις και στο πλαίσιο αυτό εξέτασε τις προηγούμενες μέρες τον άνδρα που φέρεται να προσκάλεσε την 24χρονη στο πάρτι που έγινε στη σουίτα του ξενοδοχείου, όπως επίσης κι ένα ακόμη άτομο που συμμετείχε σ' αυτό. Επιπλέον, συνεχίζεται η παράλληλη (εισαγγελική) έρευνα για τυχόν δράση κυκλωμάτων μαστροπείας και το τελευταίο 24ωρο είδε το φως της δημοσιότητες μία ακόμη καταγγελία, παρόμοια με αυτή που προσκόμισε στη Δικαιοσύνη ο ποινικολόγος Νίκος Διαλυνάς, επικαλούμενος τα στοιχεία γυναίκας - καταγγέλλουσας.

«Δεν έχω να φοβηθώ κάτι» λέει ο μετρ

Στο μεταξύ, ο φερόμενος ως διοργανωτής του πάρτι έκανε την πρώτη του δήλωση. Συγκεκριμένα, ο μετρ που κάλεσε στο πάρτι την 24χρονη Γεωργία μιλώντας στην εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου ανέφερε: «Δεν έχω να δηλώσω κάτι. Δεν φοβάμαι κάτι».

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, υπάρχουν δύο νέες καταγγελίες που αφορούν σε πρόσωπο εμπλεκόμενο στην υπόθεση. Η πρώτη φέρεται να έγινε από γυναίκα που ζει στην Αθήνα και η οποία φέρεται να κατέθεσε πως έπεσε κι εκείνη θύμα βιασμού το 2016 από πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα. Η κοπέλα πήγε, μάλιστα, στη Θεσσαλονίκη όπου και κατέθεσε στην Ασφάλεια, συνοδεία της μητέρας της και της δικηγόρου της.

Η δεύτερη καταγγελία στην οποία ονοματίζεται το ίδιο πρόσωπο φέρεται να αφορά περιστατικό που σημειώθηκε το 2017 όταν ο εμπλεκόμενος στην καταγγελία του βιασμού της Γεωργίας Μπίκα φέρεται να κάλεσε 30χρονη σε κέντρο της Θεσσαλονίκης, με την ίδια να βρίσκεται λίγη ώρα αργότερα στο αυτοκίνητό του για να πάνε σε κάποιο άλλο μαγαζί. Όπως ανέφερε η κοπέλα, στη συνέχεια έχασε τη μνήμη της και βρέθηκε σε ένα άγνωστο στην ίδια σπίτι με αυτό το άτομο. Η κοπέλα τού ζήτησε εξηγήσεις, δεν τις πήρε, και πήρε μια φίλη της να πάει να την πάρει. Σημειώνεται ότι η 30χρονη δεν θέλει να πάει στις Αρχές, γιατί δε θέλει να αποκαλυφθεί το όνομά της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA