Μενού
  • Α-
  • Α+

Υστερα από το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν οι Αρχές, κατάφεραν να εντοπίσουν τα μέλη του Ρουβίκωνα και να συλλάβουν οκτώ εξ αυτών για την καταδρομική επίθεση με βαριοπούλες στα γραφεία της Αττικής Οδού, που βρίσκονται στην είσοδο των διοδίων της Παιανίας.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα, επιβιβάστηκαν σε βαν και προσπάθησαν να διαφύγουν από τον παράδρομο της Αττικής Οδού, ωστόσο, οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. είχαν στήσει μπλόκα και κατάφεραν να τους εντοπίσουν την ώρα που βγήκαν στη Λεωφόρο Μεσογείων. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και το ηγετικό στέλεχος της αναρχικής οργάνωσης, Δ.Κ. κι οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια, όπου και κρατούνται μέχρι κι αυτή την ώρα.

Κάποιες ώρες νωρίτερα τα μέλη του Ρουβίκωνα, χωρίς να γίνουν αντιληπτά αυτή τη φορά, αν κι έδρασαν σε κεντρικότατο σημείο, έφτασαν στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας στην Κηφισίας κι αφού πέταξαν τρικάκια, όπως χαρακτηριστικά αποτυπώνεται και σε φωτογραφία που δημοσίευσαν οι ίδιοι, ένα μέλος της αναρχικής ομάδας κάθισε σε ένα πεζούλι και άρχισε να γράφει συνθήματα στον τοίχο του υπουργείου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA