Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα στοιχεία για τον θάνατο του Τζώρτζη Μονογυιού στη μοιραία Ferrari φέρνει η πρώτη κατάθεση της συζύγου του, Αθηνάς Κοντοπάνου. Η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού είχε καταφέρει να βγει ζωντανή από τη Ferrari αλλά είχε μείνει στο νοσοκομείο για αρκετό καιρό. Ετσι, μετά το εξιτήριό της, σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», κλήθηκε να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα για το τροχαίο δυστύχημα, που είχε γίνει στις 13 Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης: Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Καθαρές οι τοξικολογικές από ναρκωτικά της Γεωργίας Μπίκα

Η Αθηνά Κοντοπάνου είχε δώσει την πρώτη της κατάθεση στους αστυνομικούς από το κρεβάτι της στο νοσοκομείο την Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου. «Όλα έγιναν εντελώς ξαφνικά. Το μόνο που θυμάμαι έντονα ήταν τις φωνές από τους ανθρώπους που προσέτρεξαν για να μας βοηθήσουν. Με έβγαλαν από το αυτοκίνητο, με πήραν στα χέρια και με ξάπλωσαν σε ασφαλή απόσταση πάνω στο χορτάρι. Δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου καθώς ήμουν σοβαρά τραυματισμένη», είχε αναφέρει τότε η Αθηνά Κοντοπάνου για όσα συνέβησαν στη μοιραία Ferrari, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός. .

Tον άτυχο Τζώρτζη Μονογυιό είχε αποχαιρετήσει πριν από μερικές ημέρες και η μητέρα του με συγκινητικό ποστ στο Facebook: «Άγγελέ μου, σε αγαπάω πολύ ψυχούλα μου...μου λείπεις καρδιά μου. Ήρθε ο Χάρος και σε πήρε από κοντά μας» γράφει η Ελένη Ξυδάκη στην σπαρακτική της ανάρτηση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA