Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 19χρονος Αλκης έκανε βόλτα με τους φίλους του κοντά στο γήπεδο του Αρη στην περιοχή Χαριλάου, όταν δέχθηκε πολλά χτυπήματα στα πόδια και σε όλο του το σώμα από δρεπάνι, το οποίο βρέθηκε κοντά στο σημείο της δολοφονίας του. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο 19χρονος, που παρακαλούσε οι δράστες να σταματήσουν να τον χτυπούν, είχε πολλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Τα αίτια της δολοφονίας του 19χρονου Αλκη δείχνουν οπαδικά κίνητρα και γι' αυτό ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ζήτησε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, άμεση διαλεύκανση του εγκλήματος

Διαβάστε ακόμη: Δολοφονία οπαδού στη Θεσσαλονίκη: Η αστυνομία στα ίχνη των δραστών - Ετσι δρουν οι χούλιγκαν

Αλλωστε, η εν ψυχρώ δολοφονική επίθεση εναντίον του 19χρονου στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη κατέδειξε με τον πιο σκληρό τρόπο την κορυφή του παγόβουνου που λέγεται ωμή βία και χουλιγκανισμός. Παρότι ο 19χρονος δεν ήταν οργανωμένος οπαδός παρά φίλαθλος της ομάδας του Άρη και παρότι δεν συμμετείχε σε κάποιο «ραντεβού» βίας μεταξύ χούλιγκανς δέχτηκε αναίτια την επίθεση από άτομα που προς το παρόν αναζητούνται.

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε το δρεπάνι που σκότωσαν τον 19χρονο Αλκη

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, το δρεπάνι βρέθηκε το πρωί της Τρίτης - στο πλαίσιο των ερευνών της ΕΛΑΣ - λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του εγκλήματος, πεταμένο στον δρόμο, πλάι σε απορρίμματα. Το δρεπάνι εντοπίστηκε αρχικά από περίοικους, οι οποίοι στη συνέχεια ειδοποίησαν την ελληνική Αστυνομία. Το δρεπάνι έχει παραδοθεί στα εγκληματολογικά της ΕΛ.ΑΣ. για εξέταση ενώ τον 19χρονο αναγνώρισε ο θείος του, ο οποίος είπε ότι «το παιδί δεν είχε καμία σχέση με τα οπαδικά».

Τουλάχιστον 10 άτομα στην αιματηρή επίθεση σε βάρος του 19χρονου

Η Ελληνική Αστυνομία εξακολουθεί να πραγματοποιεί ενδελεχείς έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ ήδη έχει στα χέρια της καταθέσεις από μάρτυρες, οι οποίες θα βοηθήσουν στη σύλληψη των δολοφόνων του 19χρονου νεαρού. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην επίθεση συμμετείχαν τουλάχιστον δέκα άτομα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA