Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε μια συγκλονιστική ανάρτηση προχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης, η γνωστή τραγουδίστρια Τζόρτζια Κεφαλά από τους «Μπλε». Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε μέσα από το Facebook ότι είναι η νονά του άτυχου σκιέρ Θεοφάνη Ερμή Θεοχαρόπουλου που έχασε τη ζωή του σε ατύχημα που είχε στα Τζουμέρκα. Η τραγουδίστρια απευθύνει δριμύ κατηγορώ ενάντια σε όσους συντόνισαν την επιχείρηση διάσωσης του 21χρονου, καθώς από τα λάθη και τις παραλείψεις τους -σημειώνει η ίδια- χάθηκε άδικα ο νεαρός ορειβάτης.

Διαβάστε ακόμη: Ερμής Θεοχαρόπουλος: Τελευταίο αντίο στον 21χρονο σκιέρ - Τι ζητάνε οι ορειβάτες 

«Δύο πολύ καλοί άνθρωποι έφυγαν από την Αθήνα και γύρισαν στα Τζουμέρκα σε αυτά τα όμορφα βουνά. Ήρθαν μαζί με τα δύο τους παιδιά. Πλέον, είναι δύο τα παιδιά, γιατί σήμερα έγινε η κηδεία του ενός, του Ερμή Θεοχαρόπολου, του Ερμή Θεοχάρη Θεοχαρόπουλου. Το ξέρω ολόκληρο το όνομα γιατί τυχαίνει να είμαι νονά, πνευματική μητέρα αυτού του παιδιού. Τον είδα να ανδρώνεται σιγά σιγά, να γίνεται ένας εξαιρετικός νέος, ένας πραγματικός άριστος. Αυτοί είναι οι πραγματικοί άριστοι και συνήθως προσπαθούν να τα καταφέρνουν μόνοι τους. Χωρίς καμία στήριξη από αυτό το κράτος, το οποίο το μόνο που κάνει είναι να βάζει λάθος ανθρώπους σε λάθος δουλειές. Πώς γίνεται αυτό; Πώς γίνεται να τραυματιστεί ο Ερμής, να πέσει, να διαλυθεί, να πάρει το 112 που είναι ο επείγον αριθμός και να έρθει η βοήθεια 5 ώρες μετά» είπε η Τζόρτζια και άρχισε να διηγείται την ώρα που χάθηκε στο βουνό με τα άτομα της ΕΜΑΚ που ήταν καθοριστική για τη ζωή του Ερμή. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA