Μενού
  • Α-
  • Α+

«Αντίο Αλκη, συγγνώμη». Αυτό είναι ένα από τα πολλά μηνύματα που έχουν αφήσει όσοι γνώριζαν τον 19χρονο Αλκη Καμπανό που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης. Ανθρωποι κάθε ηλικίας, φίλοι του Αλκη Καμπανού αλλά και άγνωστοι πέρασαν από το σημείο της δολοφονίας του 19χρονου για να αφήσουν ένα σημείωμα, να ανάψουν ένα κεράκι ή να αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη ενός παιδιού που δολοφονήθηκε επειδή έτυχε να περνά από το λάθος σημείο τη λάθος στιγμή. 

Διαβάστε ακόμηΔολοφονία 19χρονου Αλκη: Συνέλαβαν τον έναν από τους δράστες

Και μπορεί οι αστυνομικοί να προχώρησαν ήδη στην πρώτη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη, ο οποίος είναι 23 ετών, αλβανικής καταγωγής και υπόδικος σε υπόθεση για οπαδική βία και να βρίσκονται πολύ κοντά στη σύλληψη και εμπλεκόμενου στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη, όμως ο 19χρονος Αλκης Καμπανός ήταν ένας άνθρωπος που δεν είχε σχέση με τον χουλιγκανισμό. Ηταν ένας φίλαθλος που έτυχε να πει τι ομάδα είναι και να δεχθεί τα χτυπήματα μέχρι θανάτου από οπαδούς. 

«Άλκη μου, έφυγες ελεύθερος» - Το αντίο της καθηγήτριας του 19χρονου που δολοφονήθηκε 

Τα μηνύματα για τον 19χρονο Αλκη είναι πολλά τόσο στα σκαλιά της πολυκατοικίας όπου δολοφονήθηκε όσο και στα social media ανθρώπων που τον γνώριζαν. Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον 19χρονο Άλκη Καμπανό που έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης στη Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη η φιλόλογός του στο 1ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης. «Ο Άλκης πάει εκεί που κανείς δεν θέλεις να πάει», γράφει για τον 19χρονο η φιλόλογός του, Νικολέττα Δεληγιάννη. «Μπορώ και είμαι ό,τι θέλω να είμαι: Κόκκινος κίτρινος, πράσινος, ψηλός, γλυκός, αλμυρός, Ο,ΤΙ ΘΈΛΩ. Θέλω να είμαι ελεύθερος!!! Άλκη μου, έφυγες ανυποψίαστα ελεύθερος!», αναφέρει στο συγκινητικό μήνυμά της η καθηγήτρια του 19χρονου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA