Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν χωρεί ανθρώπου νους την απίστευτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην Πάτρα με μία οικογένεια να χάνει σε διάστημα τριών ετών και τα τρία της παιδιά χωρίς να μπορεί να διευκρινιστεί ο λόγος! Το δράμα της οικογένειας του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου έχει προκαλέσει πανελλήνια συγκίνηση καθώς και τα τρία παιδιά τους έφυγαν από τη ζωή μέσα στα τελευταία τρία χρόνια.

Τραγική φιγούρα η μητέρα των τριών παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, της οποίας η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το τελευταίο αντίο στην τρίτη της κόρη, Τζωρτζίνα, ραγίζει καρδιές.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τον αποχαιρετισμό του τρίτου της παιδιού, η Ρούλα Πισπιρίγκου γράφει:

«Σας γέννησα,σας έδωσα ζωή!! Όμως σας έχω θυμώσει γιατί αφήσατε τη αγκαλιά μου άδεια!!

Ήσουν το στήριγμα μου,ο λόγος που γελούσα,ο λόγος που έπαιρνα δύναμη να συνεχίσω!!

Ήσουν μαχητρια μέχρι τελευταία στιγμή γελούσες, μας κοιταγες χωρίς να μπορείς να μιλήσεις και μας έλεγαν τα μάτια σου συνεχίστε εγώ είμαι εδω παλεύω!!

Καλό ταξίδι μιτσιμπονακι μου!!

Καλή αντάμωση με τις αδερφούλες σου!!

Για μένα δε φύγατε και δε θα φύγετε ποτέ!!!

Σ αγαπάω και τις τρεις τζωρτζινα»

Αξίζει να σημειωθεί πως, όπως ανέφερε η μητέρα των παιδιών, η Μαλένα «έφυγε» από τη ζωή το 2019 από ηπατική ανεπάρκεια σε ηλικία μόλις 3,5 ετών.

Η Ιριδα μόλις 6 μηνών το 2020 από σπάνια νόσο φλεβοκόμβου εκ γενετής. Η νόσος του φλεβοκόμβου περιλαμβάνει διάφορες παθολογικές καταστάσεις που αφορούν τη δημιουργία του ηλεκτρικού ρεύματος (των διαδοχικών εκπολώσεων- επαναπολώσεων) στον φλεβόκομβο και την εξάπλωση του στους κόλπους της καρδιάς. Για να συσταλεί και να εκτοξεύσει το αίμα ο καρδιακός μυς, πρέπει να διεγερθεί από ηλεκτρικό ρεύμα. Το ηλεκτρικό ρεύμα, η καρδιά το παράγει μόνη της, στον φλεβόκομβο (ειδικά κύτταρα που εκπολώνονται- επαναπολώνονται αυτόματα) που βρίσκεται στον δεξιό κόλπο. Η περίπτωση θανάτου από αυτή τη νόσο είναι εξαιρετικά σπάνια.

Και τώρα έφυγε από τη ζωή και η 9χρονη Τζωρζίνα προδομένη από την καρδιά της. Οι ιατροδικαστικές εξετάσεις δεν έριξαν φως για το πώς σταμάτησε να χτυπά η καρδιά της μικρής κι έτσι οι ελπίδες εναποτίθενται στις ιστολογικές εξετάσεις, όμως μικρή σημασία έχουν πλέον όλα αυτά για τους γονείς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA